Σε γάμο γιου δημάρχου στα Τρίκαλα χόρευαν κρατώντας έναν ζωντανό κόκορα [βίντεο] - ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Συμβαινει τώρα

Home Top Ad

Πέμπτη 24 Αυγούστου 2017

Σε γάμο γιου δημάρχου στα Τρίκαλα χόρευαν κρατώντας έναν ζωντανό κόκορα [βίντεο]

Σε γάμο γιου δημάρχου στα Τρίκαλα χόρευαν κρατώντας έναν ζωντανό κόκορα [βίντεο]Εθιμο; Βαρβαρότητα; Σε γάμο στα Τρίκαλα καλεσμένοι χόρευαν κρατώντας στα χέρια τους έναν ζωντανό κόκορα.

Το βίντεο από το γάμο του γιου του δημάρχου Πύλης Τρικάλων που δείχνει τους καλεσμένους να χορεύουν κρατώντας έναν ζωντανό κόκκορα ανάποδα κάνει το γύρο του Διαδικτύου προκαλώντας αίσθηση. 

Στο γλέντι στο γήπεδο Ελευθεροχωρίου οι  καλεσμένοι χορεύουν αυτό που περιγράφεται ως «έκλεψαν τα προικιά της νύφης και γλεντάνε». Και σε αυτό το πλαίσιο σέρνουν στο χορό, τον κόκορα... 

Η δημοσιοποίηση του βίντεο προκάλεσε την αντίδραση του τοπικού φιλοζωϊκού συλλόγου «Ο Άργος» ο οποίος με ανακοίνωσή του αναφέρει: «Με μεγάλη μας θλίψη και οργή παρακολουθούμε συνανθρώπους μας να γλεντούν και να χαίρονται ένα ευτυχές γεγονός κακοποιώντας ένα ζωντανό πλάσμα. Δεν υπάρχει ούτε λογική αλλά ούτε και συναίσθημα σε αυτό που βλέπουμε. Ο σεβασμός στην παράδοση απαιτεί σεβασμό σε κάθε έμψυχο πλάσμα. Τελεία και παύλα»