Η Αρναούτη για πρώτη φορά μετά το τροχαίο με τον Παντελίδη δείχνει τις λάμες στα πόδια της - ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Συμβαινει τώρα

Home Top Ad

Κυριακή 6 Αυγούστου 2017

Η Αρναούτη για πρώτη φορά μετά το τροχαίο με τον Παντελίδη δείχνει τις λάμες στα πόδια της

post-feature-imageΗ Μίνα Αρναούτη, σχεδόν δύο χρόνια μετά το μοιραίο τροχαίο που στοίχισε τη ζωή στον Παντελή Παντελίδη τολμά και ανεβάζει φωτογραφία στην οποία φαίνονται τα πόδια της γεμάτα λάμες και επιδέσμους.

Μέσα από την προσωπική της σελίδα στο Facebook, η όμορφη νεαρή κοπέλα η οποία συνεχίζει να αντιμετωπίζει προβλήματα από τους πολλαπλούς τραυματισμούς που είχε μετά το τροχαίο, θέλησε να δείξει στους διαδικτυακούς της φίλους τον τρόπο που αντιμετωπίζει όλο αυτό που της συμβαίνει. Συγκεκριμένα έγραψε στη λεζάντα της φωτογραφίας τα εξής:
«Εσεις θα σκεφτοσασταν ποτε αν ειχατε εξωτερικη οστεοσυνθεση (σιδερα βιδωμενα στο οστο σας αλλα να βγαινουν εξω απο το δερμα σας) να βαψετε τα νυχια σας;
Εγω παντως το τολμησα και το αποτελεσμα ηταν να νιωθω καλυτερα και πιο κοντα στο να γινω καλα!
Να κανετε οτι σας ευχαριστει.. οτι σας δινει δυναμη αυτο πρεπει να κανετε, να μην σας νοιαζει τι λενε οι αλλοι.. αυτοι δεν σας ταιζουν, δεν σας πηγαινουν στο γιατρο, δεν σας δινουν χρηματα, δεν σας πληρωνουν τους λογαριασμους!
Διαβαζα σχολια τοσο καιρο οτι προκαλω επειδη ανεβαζα φωτογραφιες (ενω παντα αυτη ημουν) -σχολια απο κακοβουλους ανθρωπους- και μου εστελναν μηνυματα απο το νοσοκομειο ολοι οσοι με ειδαν εκει κ μου ελεγαν ποσο χαιρομαι που βλεπω φωτογραφιες σου και φαινεσαι καθε μερα κ καλυτερα! Ποιους να ακουσω;»

Δείτε παρακάτω τη φωτογραφία... 
Πηγή: gossip-tv.gr