Αγωνία για Ζιλέ στο λιμάνι - ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Συμβαινει τώρα

Home Top Ad

Σάββατο 5 Αυγούστου 2017

Αγωνία για Ζιλέ στο λιμάνι

Αγωνία για Ζιλέ στο λιμάνιΣυνεχείς διαπραγματεύσεις Ολυμπιακού με Ναντ για τον Γκιγιόμ Ζιλέ από χθες. Πιέζει για να φύγει ο Βέλγος μεσοαμυντικός. 
Ο Ολυμπιακός δεν αφήνει στην άκρη τη μεταγραφική του ενίσχυση εν όψει των δύο αναμετρήσεων με τη Ριέκα. Ο Γκιγιόμ Ζιλέ αποτελεί εδώ και εβδομάδες τον διακαή μεταγραφικό πόθο του Μπέσνικ Χάσι και η διοίκηση καταβάλλει μεγάλη προσπάθεια για να τον αποκτήσει από τη Ναντ. 

Η χθεσινή μέρα περιλάμβανε πολλές επαφές τόσο με τη γαλλική ομάδα όσο και με τον ποδοσφαιριστή, ο οποίος πιέζει ασφυκτικά για να αποχωρήσει. Μάλιστα φέρεται να έχει διαμηνύσει στη διοίκηση των «καναρινιών» πως όσο το ζήτημά του είναι σε εκκρεμότητα δεν μπορεί να αγωνιστεί λόγω ψυχολογικής κι έτσι δεν αποκλείεται να είναι εκτός πλάνων του Κλαούντιο Ρανιέρι για τον αυριανό εκτός έδρας αγώνα με τη Λιλ για την πρώτη αγωνιστική της Ligue 1. 

Μέσα στο Σαββατοκύριακο αναμένονται εξελίξεις και στον Ολυμπιακό υπάρχει συγκρατημένη αισιοδοξία πως η Ναντ θα ενδώσει στις πιέσεις των ιδίων και του παίκτη και θα αποδεχτεί πως πρέπει να πουλήσει τώρα τον 33χρονο Βέλγο μεσοαμυντικό που σε έναν χρόνο μένει ελεύθερος. Ένα θετικό σημάδι είναι πως η Ναντ είναι πολύ κοντά στην απόκτηση του Αντρέι Ζιρότο από τη Σαπεκοένσε, που αγωνίζεται στην ίδια θέση με τον Ζιλέ. 

Ο Μπέσνικ Χάσι περιμένει πώς και πώς τον Ζιλέ, που δεν είναι απίθανο να μην είναι η μοναδική της ομάδας του μέχρι τα play offs του Champions League. Ήδη πάντως ο Κοσσοβάρος προπονητής περιμένει πως στα παιχνίδια με τους Κροάτες θα είναι σε καλύτερη επίπεδο ετοιμότητας οι Βούκοβιτς, Εμενίκε και Μίλιτς, ενώ και ο Παναγιώτης Ταχτσίδης είναι πιθανό να προλάβει να δηλωθεί στη λίστα και να προσφέρει. sport-fm.gr