Εργαζόμενη μητέρα με δύο μεταπτυχιακά συγκέντρωσε 19.095 μόρια - ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Συμβαινει τώρα

Home Top Ad

Παρασκευή 25 Αυγούστου 2017

Εργαζόμενη μητέρα με δύο μεταπτυχιακά συγκέντρωσε 19.095 μόρια



Είναι σύζυγος, μητέρα, εργαζόμενη και κάτοχος δύο μεταπτυχιακών. Αυτό δεν την εμπόδισε, όμως, να κυνηγήσει και τελικά να πραγματοποιήσει το όνειρό της για σπουδές στην Ιατρική Σχολή!
Ο λόγος για την 39χρονη Χρυσαυγή Κηρομίτη, η οποία συμμετείχε στις φετινές Πανελλαδικές Εξετάσεις και κατόρθωσε να πάρει τη μία και μοναδική θέση για αποφοίτους ΕΠΑΛ στην Ιατρική των Ιωαννίνων, συγκεντρώνοντας μάλιστα περισσότερα μόρια από την αντίστοιχη Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών.

Η Χρυσαυγή Κηρομίτη είναι ήδη μηχανικός με σπουδές στο Μετσόβιο και δύο μεταπτυχιακά. Όμως στη διαδρομή αυτή ανακάλυψε την ιδιαίτερη αγάπη της για την Ιατρική κι έτσι πριν από δύο χρόνια γράφτηκε στο 6ο ΕΠΑΛ Ιωαννίνων απ’ όπου πήρε την ειδικότητα της βοηθού φαρμακοποιού, καταφέρνοντας παράλληλα να συμμετάσχει στις Πανελλαδικές Εξετάσεις.

Η Χρυσαυγή σχεδόν αρίστευσε, αφού συγκέντρωσε 19.095 μόρια, γράφοντας 20 στα μαθηματικά, 20 στην ανατομία, 19,5 στην υγιεινή και 18 στην έκθεση.

Την χαρά για την επιτυχία της μοιράζεται με την δεκάχρονη κόρη της, η οποία ήταν καθημερινός συμπαραστάτης σε αυτή την όμορφη περιπέτεια της μητέρας της. Και βέβαια με τον σύζυγό της, ο οποίος εργάζεται στο εξωτερικό.

«Πάντα θα υπάρχει η δυνατότητα για να πετύχουμε αυτό που πραγματικά θέλουμε. Αρκεί να κυνηγάμε το όνειρό μας. Όλοι μπορούν να κυνηγήσουν το όνειρό τους. Άλλωστε η ζωή είναι ένας αέναος αγώνας. Αυτό πρέπει να έχουν στο νου τους και τα παιδιά που δεν πέτυχαν.. Πρέπει να ξέρουν ότι θα έχουν πάντα την δυνατότητα να κάνουν αυτό που θέλουν. Να το πιστέψουν και να το παλέψουν», δήλωσε η Χρυσαυγή Κηρομίτη, στέλνοντας μήνυμα αισιοδοξίας στα νέα παιδιά.