Nέο βίντεο-ντοκουμέντο από τη φυσούνα - Έτσι χτύπησαν τον Κούτρη - Άσχημη αντίδραση Ρομαό! - ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Συμβαινει τώρα

Home Top Ad

Τετάρτη 26 Ιουλίου 2017

Nέο βίντεο-ντοκουμέντο από τη φυσούνα - Έτσι χτύπησαν τον Κούτρη - Άσχημη αντίδραση Ρομαό!

post-feature-imageΔείτε καρέ – καρέ τα όσα συνέβησαν στο Βελιγράδι. Την… βροχή των αντικειμένων και την κίνηση του Τογκολέζου προς την εξέδρα. Πιάστηκαν στα χέρια οι παίκτες!

Απίστευτα σκηνικά για ευρωπαϊκό παιχνίδι εξελίχθηκαν στο ημίχρονο της αναμέτρησης Παρτιζάν – Ολυμπιακός, με το σκορ στο 1-1.

Κατά την αποχώρηση των Πειραιωτών από τον αγωνιστικό χώρο, οι Σέρβοι οπαδοί πέταξαν δεκάδες αντικείμενα προς τους παίκτες του Ολυμπιακού, με συνέπεια να τραυματιστεί στο στομάχι ο Κούτρης, όπως φαίνεται και στο παρακάτω βίντεο.

Ωστόσο, ακολούθησε η άσχημη αντίδραση του Ρομαό, ο οποίος πήρε ένα μπουκάλι και το πέταξε στην εξέδρα, με τους παίκτες της Παρτιζάν να… τρέχουν σφαίρα και να πηγαίνουν επιθετικά προς το μέρους του για να του ζητήσουν το λόγο.

Από το σημείο αυτό και μετά ακολούθησε τεράστια ένταση και πολλά σπρωξίματα μεταξύ των παικτών, ωστόσο τα πνεύματα ηρέμησαν σχετικά γρήγορα και οι ομάδες αποχώρησαν για τα αποδυτήρια.

Δείτε το βίντεο: