Χανιώτες είδαν Ρέμο «πρώτο τραπέζι πίστα» χωρίς να πληρώσουν ευρώ - ΒΙΝΤΕΟ - ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Συμβαινει τώρα

Home Top Ad

Κυριακή 30 Ιουλίου 2017

Χανιώτες είδαν Ρέμο «πρώτο τραπέζι πίστα» χωρίς να πληρώσουν ευρώ - ΒΙΝΤΕΟ

Και όμως έγινε και είχαν και την καλύτερη θέση

Ο κακός χαμός έγινε στην χθεσινή συναυλία του Αντώνη Ρέμου με τον Έρος Ραμαζότι στο διάσημο Bar Nammos στην Μύκονο.

Το μαγαζί βούλιαξε στην κυριολεξία από τον κόσμο, αφού 1.300 άτομα άκουσαν τους δημοφιλείς τραγουδιστές, χωρίς να λυπηθούν τα 1.500€ που κόστιζε το άτομο.

Μάλιστα σύμφωνα με τα σημερινά ρεπορτάζ, ο τζίρος έφτασε τα 2.000.000€, δείχνοντας την εικόνα μίας άλλης Ελλάδας που δεν αντιμετωπίζει κρίση, όπου βέβαια να σημειωθεί ότι οι περισσότεροι ήταν ξένοι επισκέπτες από πολλά μέρη του πλανήτη. 

Εκεί βρέθηκε και μία παρέα 6 Χανιωτών, που απόλαυσαν από κοντά τη συναυλία, σχεδόν πρώτο τραπέζι πίστα, χωρίς να χρειαστεί να δώσουν τα 15.000€ που κόστιζαν τα πρώτα τραπέζια.

Η παρέα ξεκίνησε την περασμένη Τρίτη από τα Χανιά για να περάσουν τις διακοπές τους στα νησιά των Κυκλάδων με τα φουσκωτά σκάφη τους. Μέτα από μία πρώτη βόλτα στην Πάρο, αποφάσισαν να πάνε στην συναυλία στην Μύκονο.

Έτσι χθες το βραδάκι με το που έπεσε το φώς πλησίασαν με τα 3 φουσκωτά σκάφη τους κοντά στην ακτή στην Ψαρού και αραχτοί απήλαυσαν την συναυλία με κόστος μόνο μερικά ευρώ που κόστισαν οι μπύρες τους. Στην διάρκεια μάλιστα έκαναν και τις βουτιές τους για να δροσιστούν.

Δείτε το βίντεο που τράβηξαν από την συναυλία.