"Παπάδες" από Χάσι - Έτσι "τρέλανε" τους οπαδούς του Ολυμπιακού - Τρομερή... ανακάλυψη στην επίθεση - ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Συμβαινει τώρα

Home Top Ad

Τετάρτη 26 Ιουλίου 2017

"Παπάδες" από Χάσι - Έτσι "τρέλανε" τους οπαδούς του Ολυμπιακού - Τρομερή... ανακάλυψη στην επίθεση

post-feature-imageΣπουδαίες εμπνεύσεις και απίθανο κοουτσάρισμα από τον Κοσοβάρο στον "ερυθρόλευκο" πάγκο! Μία προς μία οι κινήσεις που οδήγησαν τον Ολυμπιακό στο μεγάλο "διπλό"!

Ο Ολυμπιακός πραγματοποιώντας εξαιρετική εμφάνιση, έχοντας ως δεδομένο ότι βρισκόμαστε στις 25 Ιουλίου, ότι είχε πολλές απουσίες και ότι έπαιζε σε μία δύσκολη και «σκληρή» έδρα λόγω των σχέσεων των δύο ομάδων και του… ΠΑΟΚ, σκόρπισε με 3-1 την Παρτιζάν και κατάφερε να κλειδώσει την πρόκριση στα πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ και στη χειρότερη την είσοδό του στους Ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ!

Οι Πειραιώτες, σε αντίθεση με το περσινό… ναυάγιο κόντρα στην Χάποελ Μπερ Σεβά, φέτος εμφανίστηκαν πανέτοιμοι και κατάφεραν όχι μόνο να πάρουν τη νίκη-πρόκριση, αλλά παράλληλα και να «ψήσουν» τους οπαδούς τους, ότι φέτος θα δουν κάτι καλό από την ομάδα τους.

Φυσικά και για τα δύο, πρέπει να «βγάλουν το καπέλο» στον Μπέσνικ Χάσι, ο οποίος παρότι άκουσε πάρα πολύ από την πρόσληψή του και μετά, κατάφερε να πετύχει τον πρώτο του στόχο και πλέον βάζει πλώρη για τον επόμενο, που είναι πιο μεγάλος και πιο δύσκολος. Ο Κοσοβάρος κόουτς πάντως, κατάφερε με το… καλημέρα να ανεβάσει τις μετοχές του, καθώς όχι μόνο έφερε μία μεγάλη νίκη, αλλά την έφερε και με τον δικό του τρόπο.

Ο Χάσι ρίσκαρε και παρότι είχε στην αποστολή τον πολυδιαφημισμένο Εμενίκε και τον «παλιό» Ανσαριφάρντ, έκρινε πως ο πρώτος ήταν ανέτοιμος και ότι ο δεύτερος δεν του… κόλλαγε και έτσι έριξε στην κορυφή της επίθεσης τον Μπεν και δικαιώθηκε μόλις στο 5ο λεπτό, όταν έκανε το 0-1, αλλά και αργότερα, όταν έγραψε το 1-2 με απίστευτο πλασέ! Επίσης, σωστή αποδείχθηκε η επιλογή του προπονητή να ρίξει αλλαγή στο φινάλε τον ξεκούραστο και γρήγορο Εμενίκε, ο οποίος χρειάστηκε μόλις λίγα δευτερόλεπτα, για να σκοράρει στην πρώτη του κούρσα και να… τελειώσει την πρόκριση!

Βέβαια, ο Χάσι είχε σωστό σκεπτικό και όσον αφορά την άμυνα και τη μεσαία γραμμή, όπου η επιλογή του Ρομάο δίπλα στον Ρέτσο, αποδείχθηκε εξαιρετική όσο και αυτή του Σιώπη στα χαφ, μαζί με τους Οφόε και Μάριν. Ο Γερμανός μάλιστα, κλήθηκε την τελευταία στιγμή να καλύψει το κενό του Φορτούνη, ενώ στην θέση του πέρασε ο Σεμπά, ο οποίος έδωσε μάχες, αν και δεν ήταν σε τόσο καλή μέρα.

Τριπλά κερδισμένος λοιπόν ο Ολυμπιακός από τη μαγική βραδιά στο Βελιγράδι. Πήρε πρόκριση, ο Χάσι βρήκε ηρεμία, αλλά και παράλληλα… ανακάλυψε έναν επιθετικό, τον Μπεν, ο οποίος με τη σημερινή του εμφάνιση και τα δύο γκολ, μπορεί πλέον να διεκδικήσει φανέλα βασικού! 

Πηγή: sportdog.gr