Survivor: Αποδεκατίστηκαν οι Διάσημοι, αποχώρησε ο Μπο -Πώς ψήφισαν οι παίκτες [βίντεο] - ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Συμβαινει τώρα

Home Top Ad

Πέμπτη 8 Ιουνίου 2017

Survivor: Αποδεκατίστηκαν οι Διάσημοι, αποχώρησε ο Μπο -Πώς ψήφισαν οι παίκτες [βίντεο]

Παιχνίδι ασυλίας και μία αποχώρηση είχε το «μενού» του χθεσινού Survivor, με τον Μπο να αποτελεί πλέον παρελθόν από την ομάδα των Διασήμων.
Survivor: Αποδεκατίστηκαν οι Διάσημοι, αποχώρησε ο Μπο -Πώς ψήφισαν οι παίκτες [βίντεο]
Αρχικά, Μαχητές και Διάσημοι αγωνίστηκαν για την τελευταία ασυλία, με τις δύο ομάδες να καλούνται να κερδίσουν σε μία απαιτητική πίστα που είχε κυλίνδρους, τούνελ, εξέδρες, τρεξίματα, βουτιές στο νερό και στο τέλος ένα παιχνίδι ισορροπίας.

Από την πίστα πιο δυνατοί ήταν οι Μαχητές, οι οποίοι ήταν από την αρχή μπροστά στο σκορ, με τους Διάσημους να μην το βάζουν κάτω. Οι Μαχητές ήταν μπροστά στο σκορ με δύο νίκες και προηγήθηκαν με 9-7. Ο Αγγελόπουλος κατάφερε να μειώσει σε 9-8, αλλά η νίκη της Σάρας επί της Βαλαβάνη ήταν εκείνη που χάρισε τη νίκη στην ομάδα της.

Εν τέλει, οι Διάσημοι οδηγήθηκαν στο συμβούλιο του νησιού, με τον Γιώργο Αγγελόπουλο να μην είναι υποψήφιος για αποχώρηση, μιας και είχε κερδίσει την ατομική ασυλία. Μετά από ψηφοφορία στην ομάδα των Διασήμων, υποψήφιοι ήταν η Ευρυδίκη Βαλαβάνη με τον Μπο, ενώ χωρίς να χρειαστεί να προτείνει κάποιον ο Γιώργος Αγγελόπουλος προστέθηκε και ο Γιώργος Χρανιώτης στους υποψήφιους, αφού δεν υπήρχε άλλος παίκτης.
Πέρα από τους προτεινόμενους στο χθεσινό επεισόδιο είχαμε και την αποχώρηση, καθώς μετά από την αλλαγή των κανονισμών του παιχνιδιού, οι τηλεθεατές είχαν ήδη ψηφίσει πριν με αποτέλεσμα να διαμορφωθεί η λίστα προτίμησης, η οποία ουσιαστικά διαμορφώθηκε μετά το παιχνίδι της ασυλίας και την νίκη των Μαχητών. Στο τέλος του επεισοδίου και μετά τα αποτελέσματα της 24ωρης ψηφοφορίας εκείνος που πήρε τις λιγότερες ψήφους και εν τέλει αποχώρησε ήταν ο Μπο.

«Έχω ξαναπεί ότι ήμουν πάρα πολύ έτοιμος να φύγω και πάρα πολύ έτοιμος να μείνω. Παίρνω μαζί μου όλα αυτά που έχω προαναφέρει. Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος που ήμουν εδώ στο παιχνίδι. Θα ευχηθώ στα παιδιά να συνεχίσουν όσο πιο δυνατά μπορούν, θα τους βλέπω, και πολλά ευχαριστώ. Νιώθω γεμάτος, παρά την ταλαιπωρία, την κούραση, την πείνα. Νομίζω ότι πιο πολλά είναι τα καλά παρά τα κακά σε αυτό το παιχνίδι και πραγματικά χαίρομαι που το έζησα και είμαι πάρα πολύ έτοιμος να γυρίσω πίσω και να μοιραστώ τις εμπειρίες μου με τους δικούς μου ανθρώπους», είπε ο Μπο μετά την ανακοίνωση της αποχώρησής του. Πηγή: Survivor: Αποδεκατίστηκαν οι Διάσημοι, αποχώρησε ο Μπο -Πώς ψήφισαν οι παίκτες [βίντεο] | iefimerida.gr