Η Samsung λανσάρει το αναδιπλούμενο Galaxy Folder 2 με Android - ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Συμβαινει τώρα

Home Top Ad

Παρασκευή 23 Ιουνίου 2017

Η Samsung λανσάρει το αναδιπλούμενο Galaxy Folder 2 με Android

Η Samsung προχώρησε στο λανσάρισμα του ρετρό Galaxy Folder 2, ενός αναδιπλούμενου smartphone με οθόνη αφής και λειτουργικό σύστημα Android.



Το Galaxy Folder 2, το οποίο θα κυκλοφορήσει στην αγορά της Κορέας μετά το αρχικό λανσάρισμα στην αγορά της Κίνας, έρχεται να αντικαταστήσει το αρχικό Galaxy Folder που είχε παρουσιαστεί από τη Samsung το 2013. Η συσκευή διατηρεί τον ρετρό σχεδιασμό των αναδιπλούμενων feature phones ενώ έχει χρησιμοποιηθεί μέταλλο σαν κύριο υλικό κατασκευής.

Τα τεχνικά του χαρακτηριστικά περιλαμβάνουν μνήμη RAM μεγέθους 2GB, επεξεργαστή Snapdragon 425 τεσσάρων πυρήνων χρονισμένο στα 1,4GHz, αφαιρούμενη μπαταρία χωρητικότητας 1.950mAh, εσωτερικό αποθηκευτικό χώρο μεγέθους 16GB, υποδοχή για κάρτα μνήμης microSD χωρητικότητας έως και 256GB ενώ το λειτουργικό του σύστημα είναι το Android 6.0.

Η οθόνη του έχει διαγώνιο 3,8 ιντσών ανάλυσης WVGA, ενώ για τις φωτογραφικές επιδόσεις φροντίζουν η κύρια κάμερα με αισθητήρα 8 Megapixel και LED flash ενώ η εμπρόσθια κάμερα διαθέτει αισθητήρα ανάλυσης 5 Megapixel.

Η συσκευή διαθέτει ακόμα φυσικά πλήκτρα για την πρόσβαση σε επαφές, μηνύματα και τη λειτουργία της κάμερας, ενώ θα κυκλοφορήσει σε εκδόσεις 3G και 4G LTE. Η τιμή του στην κορεατική αγορά υπολογίζεται στα 260 δολάρια.