Σενάριο για Παναθηναϊκό και Λάνγκφορντ - ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Συμβαινει τώρα

Home Top Ad

Τρίτη 6 Ιουνίου 2017

Σενάριο για Παναθηναϊκό και Λάνγκφορντ

Ο Παναθηναϊκός ενδιαφέρεται για τον πρώτο σκόρερ της φετινής Ευρωλίγκας, Κιθ Λάνγκφορντ και όπως αναφέρει η Live Sport τού έχει κάνει ήδη πρόταση. 
Σενάριο για Παναθηναϊκό και Λάνγκφορντ
Μπορεί η σεζόν να βρίσκεται στο αποκορύφωμά της, με τη διεξαγωγή των τελικών, αλλά τα μεταγραφικά σενάρια ήδη δίνουν και παίρνουν. 

Σύμφωνα με τη Live Sport, ο Παναθηναϊκός έχει βάλει στο μάτι τον Κιθ Λάνγκφορντ, στην προσπάθειά του να αποκτήσει έναν συνεπή σκόρερ που να διακρίνεται για τις καλές αποφάσεις του στις κρίσιμες επιθέσεις. Το δημοσίευμα αναφέρει πως η πρόταση του Παναθηναϊκού είναι για 1+1 χρόνια και υπάρχει σύγκλιση στο οικονομικό κομμάτι. Φυσικά από την ΚΑΕ δεν επιβεβαιώνεται το παραμικρό, εν μέσω κρίσιμων αγώνων με τον Ολυμπιακό. 

Ο 33χρονος σούτινγκ γκαρντ έχει συμβόλαιο μεν με την Ούνιξ, ωστόσο αυτό είναι πολύ βαρύ για τη ρωσική ομάδα (κοντά στα 2 εκατ. ευρώ), που την επόμενη σεζόν δεν θα αγωνίζεται στην Ευρωλίγκα αλλά στο Eurocup. Έτσι η αποχώρησή του δεν είναι απίθανη, αν και θα υπάρξουν κι άλλοι μνηστήρες. 

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Λάνγκφορντ εκπροσωπείται από τον Νίκο Λώτσο, ατζέντη που μετά από μια περίοδο πέντε χρόνων που δεν συνεργαζόταν με τον Παναθηναϊκό λόγω της αποχώρησης του Στράτου Περπέρογλου, φαίνεται πως έχει αποκτήσει ξανά δίαυλο επικοινωνίας με την επιστροφή του Έλληνα φόργουορντ στο «τριφύλλι» πλέον πολύ πιθανή. 

Φέτος ο Λάνγκφορντ αναδείχθηκε για δεύτερη φορά στην καριέρα του πρώτος σκόρερ της Ευρωλίγκας έχοντας 21,8 πόντους (83,2% βολές, 43,1% δίποντα, 36,3% τρίποντα), καθώς επίσης και 3,7 ασίστ, 3,4 ριμπάουντ και 2,4 λάθη σε 34 λεπτά ανά αγώνα.