Σκότωσε το γείτονα του: Γιατί όλοι τον θεωρούν ήρωα; - ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Συμβαινει τώρα

Home Top Ad

Παρασκευή 9 Ιουνίου 2017

Σκότωσε το γείτονα του: Γιατί όλοι τον θεωρούν ήρωα;

Η κοινωνία της Οκλαχόμα των Ηνωμένων Πολιτειών αντιμετωπίζει ως ήρωα έναν άνδρα που σκότωσε το γείτονα του για να σώσει τα ανήλικα του από το μένος του.

Σύμφωνα με τις μαρτυρίες της πρώην συντρόφου του, ο Leland Foster όρμησε μέσα στο σπίτι της πρώην γυναίκας του μετά από έναν ακόμα καυγά και δεν μπορούσε με τίποτα να συγκρατήσει τα νεύρα του.

Ο άνδρας φέρεται να ήταν έξαλλος και προσπαθούσε να πνίξει τα δυο παιδιά του, ηλικίας τριών μηνών.

Η δωδεκάχρονη ανιψιά της Michelle Sorrells πανικοβλήθηκε και έφυγε τρέχοντας από το σπίτι, κατευθυνόμενη προς το γείτονα τους. Όταν έφτασε, του περιέγραψε το τι συνέβαινε και αυτός πήρε το όπλο του πήγε να δει τι συμβαίνει.

Μπαίνοντας στο σπίτι, είδε το δράστη να προσπαθήσει να πνίξει με το ένα χέρι τα δυο μωρά ενώ με το άλλο απωθούσε την πρώην γυναίκα του.

Ο Cash Freeman δεν το σκέφτηκε δεύτερη φορά και πυροβόλησε δυο φορές στην πλάτη τον δράστη, σκοτώνοντας τον.

«Με έσωσε, ποτέ δεν θα ξεχάσω αυτό που έκανε για εμένα» ήταν οι δηλώσεις της  Michelle Sorrells ενώ ο νυν σύντροφος της ανέφερε πως «είμαι ευγνώμων που βρέθηκε στο σωστό σημείο τη σωστή στιγμή».

Ο Cash Freeman ανακρίθηκε από την αστυνομία και αφέθηκε ελεύθερος ενώ πηγές αναφέρουν πως δεν υπάρχουν πλάνα για τη σύλληψη του.