5χρονος παίρνει αγκαλιά την αδερφή του και τρέχει στο σπίτι τον γειτόνων. Τότε τους λέει τι συνέβη στη γυμνή μαμά του… - ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Συμβαινει τώρα

Home Top Ad

Τετάρτη 7 Ιουνίου 2017

5χρονος παίρνει αγκαλιά την αδερφή του και τρέχει στο σπίτι τον γειτόνων. Τότε τους λέει τι συνέβη στη γυμνή μαμά του…

Η Katelyn Cicalese, έκανε ντους στο σπίτι της στην Αριζόνα όταν υπέστη μια επιληπτική κρίση και χτύπησε το κεφάλι της στην πλευρά της μπανιέρας. Έπεσε κάτω από τη βρύση με το νερό τρέχει.
Ευτυχώς, ο γιος της Salvatore ήταν εκεί για να σώσει την κατάσταση!

Το καταπληκτικό μέρος αυτής της ιστορίας είναι, ότι ο Sal είναι μόλις πέντε ετών!

Η Katelyn, είχε αφήσει τον Sal μαζί με την 2 μηνών αδερφή του στο κρεβάτι. Ο Sal, άκουσε έναν περίεργο θόρυβο από το μπάνιο.

Το αγόρι πήγε να ελέγξει τη μαμά του και την βρήκε να αιμορραγεί στην μπανιέρα.
boy saves mother
boy saves motherboy saves mother

Ανησυχώντας ότι η μητέρα του μπορεί να πεθάνει, ο Sal άρπαξε την αδελφή του, την τύλιξε με μια κουβέρτα και έτρεξε στο σπίτι του γείτονα για βοήθεια!

boy saves mother

Πως είναι δυνατόν ο πεντάχρονος να σκεφτεί να το κάνει αυτό;

boy saves mother

Ο Sal είπε στη γειτόνισσά του Jessica Penoyer, ότι η μητέρα του είχε πεθάνει και ρώτησε αν θα μπορούσε να τη φροντίσει! Η Penoyer κάλεσε γρήγορα άμεση δράση. Οι διασώστες βρήκαν την Cicalese αναίσθητη στο ντους, κάτω από τη βρύση.

boy saves motherboy saves mother
Έχει περάσει ένας μήνας από το περιστατικό και η Katelyn έχει ανακάμψει και έχει επιστρέψει στο σπίτι της. Η Cicalese λέει ότι ο Sal της έσωσε τη ζωή – θα μπορούσε να είχε πνιγεί εάν δεν είχε ενεργήσει τόσο γρήγορα. Η γρήγορη σκέψη του Sal τον έκανε να αποκτήσει το ψευδώνυμο «Σούπερ Sal» και τιμήθηκε για την γενναιότητά του από το Πυροσβεστικό Τμήμα.

Ο Sal έλαβε ένα τιμητικό πιστοποιητικό πυροσβέστη, ένα πουκάμισο και ένα κράνος!