Παρήγγειλε ένα Φόρεμα αξίας 200 Ευρώ από το διαδίκτυο. Αυτό που παρέλαβε, θα σας σοκάρει! - ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Συμβαινει τώρα

Home Top Ad

Τρίτη 6 Ιουνίου 2017

Παρήγγειλε ένα Φόρεμα αξίας 200 Ευρώ από το διαδίκτυο. Αυτό που παρέλαβε, θα σας σοκάρει!

Ο σχολικός χορός μιας κοπέλας παραλίγο να καταστραφεί, όταν παρήγγειλε το φόρεμά της από το διαδίκτυο. Η Alivia Briggs, 17 ετών, πάει πρώτη Λυκείου σε σχολείο της Αλαμπάμα.

Ερωτεύτηκε μία ροζ τουαλέτα με ουρά και περίτεχνα ασημένια σχέδια και το παρήγγειλε από μια ιστοσελίδα με το όνομα Allanhu για 223 δολάρια.

«Ήμουν πολύ ενθουσιασμένη με το πόσο όμορφο ήταν το φόρεμα,» δήλωσε η Alivia στο Seventeen.com. Το φόρεμα δεν έφτασε την ημερομηνία που υποσχέθηκε η ημερομηνία, και έτσι η Alivia πήρε καλού κακού ένα φόρεμα από μια φίλη της. Όταν τελικά το φόρεμα έφτασε δύο μέρες αργότερα, η Alivia απογοητεύτηκε.

«Νόμιζα μου στείλανε ένα ριχτάρι,» αναφέρει η Alivia. «Αν και το φόρεμα που έστειλαν ήταν όμορφο, δεν ήταν αυτό που παρήγγειλα και έδωσα χρήματα.»

Δεν είναι το χειρότερο φόρεμα που έχουμε δει, αλλά αν ξοδεύει κάποιος πάνω από 200 δολάρια, περιμένει κανείς αυτό που πληρώνει να είναι ανάλογης ποιότητας και όπως ακριβώς το διαφημίζει.


Ευτυχώς, η Alivia έδειχνε πανέμορφη στο φόρεμα της φίλης της και όλα κύλησαν ομαλά στον σχολικό χορό! Η συμβουλή της Alivia είναι να μην αγοράζουμε προϊόντα από κινέζικες ιστοσελίδες.