Survivor: Ελλάδα - Τουρκία 2ος γύρος. Αυτή η ομάδα θα κερδίσει - ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Συμβαινει τώρα

Home Top Ad

Παρασκευή 19 Μαΐου 2017

Survivor: Ελλάδα - Τουρκία 2ος γύρος. Αυτή η ομάδα θα κερδίσει

Με ιδιαίτερη αγωνία αναμένεται ο σημερινός επαναληπτικός αγώνας μεταξύ Ελλάδας - Τουρκίας για το Survivor.

Οι παίκτες του τουρκικού reality παιχνιδιού εμφανίστηκαν ιδιαίτερα δυνατοί και ανταγωνιστικοί, με αποτέλεσμα να επικρατήσουν με 10-7.

Μετά την ήττα στο πρώτο παιχνίδι, «Μαχητές» και «Διάσημοι» που συνθέτουν την ελληνική ομάδα θέλουν να πάρουν τη ρεβάνς από τους Τούρκους.

Με νίκη των Ελλήνων, θα υπάρξει ένας μικρότερος, τρίτος αγώνας.

Σε αντίθετη περίπτωση, οι Τούρκοι θα κάνουν το 2-0 και το παιχνίδι «φιλίας μεταξύ Ελλάδας και Τουρκίας» τελειώνει.

Ο στίβος μάχης φαίνεται ιδιαίτερα απαιτητικός. Χρειάζεται μεγάλη δύναμη και εκτός από τον Ντάνο στη μάχη πέφτει ο Κοκκινάκης, ο Μπο αλλά και ο Σπαλιάρας.

Σύμφωνα με διαδικτυακά δημοσιεύματα και τις διάφορες διαρροές που ωστόσο δεν έχουν επιβεβαιωθεί, στο σημερινό αγώνισμα η Ελλάδα θα κερδίσει στο νήμα την Τουρκία.

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή επιβεβαίωσε την διαρροή στην εκπομπή της. Συγκεκριμένα είπε: «Σας έχω ένα καλό νέο… Παίρνουμε τη νίκη και μπορεί να πάρουμε και τη ρεβάνς». Αμέσως μετά το βίντεο, όμως, η παρουσιάστρια μας προβλημάτισε, καθώς ανέφερε: «Θέλω να κάνω μια επισήμανση. Επειδή είπα στην πάσα μου ότι κερδίζουν οι Έλληνες, το είπα εκ παραδρομής. Δεν είμαι σίγουρη για το ποιοι κερδίζουν, αλλά αυτό έχει διαρρεύσει».

Η Κλεοπάτρα Πατλάκη λίγες ώρες αργότερα, μέσα από την εκπομπή της Χριστίνας Λαμπίρη, να επιβεβαιώσει με σιγουριά τη διαρροή και μάλιστα να φανερώσει και το σκορ του αγώνα. Σύμφωνα με τα όσα είπε η δημοσιογράφος -πάντα τα μεταφέρουμε με επιφύλαξη καθώς δεν πρόκειται για επίσημη πληροφόρηση- στο αποψινό Survivor Ελλάδα Τουρκία νικούν οι Έλληνες με 10 – 8.

Αν αυτό επαληθευτεί, οι δύο αντίπαλοι θα αναμετρηθούν σε ένα τρίτο παιχνίδι, ώστε να προκύψει ο νικητής.

Δείτε τα βίντεο