Άντρας με ατημέλητα μαλλιά & απεριποίητα μούσια μπαίνει στο κομμωτήριο. Δείτε πως έγινε όταν βγήκε και θα σας πέσει το σαγόνι! - ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Συμβαινει τώρα

Home Top Ad

Σάββατο 27 Μαΐου 2017

Άντρας με ατημέλητα μαλλιά & απεριποίητα μούσια μπαίνει στο κομμωτήριο. Δείτε πως έγινε όταν βγήκε και θα σας πέσει το σαγόνι!

Η δουλειά του κουρέα είναι δύσκολη. Όχι μόνο πρέπει να μπεις στο μυαλό κάποιου για να καταλάβεις ποιο κούρεμα θέλει, αλλά πρέπει να ξέρεις να δουλεύεις με πολλούς τύπους μαλλιών και πολλές φορές απρόβλεπτες προσωπικότητες!

Γι’αυτό καλό είναι να πηγαίνετε πάντα στον ίδιο κομμωτή. Ευτυχώς, ένας χρήστης του Reddit βρήκε έναν ταλαντούχο κουρέα δυο βήματα από το σπίτι του.

Μπήκε στο Hudson Hawk Barber & Shop στο Springfield του Missouri και κάθισε στην καρέκλα του Fleetwood. Δεν είχε ιδέα όμως για τα μαγικά που θα του έκανε ο Fleetwood!

To μούσι και τα αδάμαστα μαλλιά του θα μεταμορφώνονταν.



Με λίγο κούρεμα και ξύρισμα, ο Fleetwood τον μεταμόρφωσε σε καρδιοκατακτητή. Τους έκοψε μερικά εκατοστά από το μούσι και την αλογοουρά του. Αρχικά, ο άντρας αγχώθηκε βλέποντας τόσες τρίχες στο πάτωμα. Αλλά μετά πήρε μια βαθιά ανάσα και εμπιστεύτηκε τον Fleetwood.


Όταν ο Fleetwood του έδειξε το καινούριο του κούρεμα, ο άντρας έσκασε ένα τεράστιο χαμόγελο! Τώρα όλοι μιλάνε για εκείνον – και όχι άδικα! Λίγο όραμα και πολύ ταλέντο μπορεί να μετατρέψει έναν μαλλιαρό άντρα σε κούκλο.



Δεν είναι εκπληκτικό το αποτέλεσμα;