Σε πρώτο πλάνο ο Πελεγκρίνο - ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Συμβαινει τώρα

Home Top Ad

Σάββατο 27 Μαΐου 2017

Σε πρώτο πλάνο ο Πελεγκρίνο

O Μαουρίτσιο ΠελεγκρίνοΟ Μαουρίτσιο Πελεγκρίνο είναι ο πρώτος στόχος του Ολυμπιακού για την τεχνική του ηγεσία, εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου, με τις εξελίξεις να αναμένονται την ερχόμενη εβδομάδα.
Ο Μαουρίτσιο Πελεγκρίνο είναι ο πρώτος στόχος του Ολυμπιακού για την τεχνική του ηγεσία, εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου, με τις εξελίξεις να αναμένονται την ερχόμενη εβδομάδα. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο τεχνικός της Αλαβές θα αποφασίσει για το μέλλον του, μετά τον τελικό του κυπέλλου Ισπανίας κόντρα στη Μπαρτσελόνα, το βράδυ του Σαββάτου και οι «ερυθρόλευκοι» είναι διατεθειμένοι να περιμένουν την τελική του απάντηση. Αν απαντήσει θετικά, θα ανακοινωθεί άμεσα και θα ξεκινήσει τον σχεδιασμό της νέας αγωνιστικής περιόδου. Σε διαφορετική περίπτωση, η προσοχή των «ερυθρολεύκων» θα στραφεί σε άλλες περιπτώσεις.

Μια από αυτές φέρεται να είναι ο Χάβι Γκράθια, ο οποίος κατά το παρελθόν έχει εργαστεί στο ελληνικό πρωτάθλημα. Ο Ισπανός τεχνικός έμεινε ελεύθερος από τη Ρούμπιν Καζάν και βρίσκεται σε αναζήτηση του επόμενου σταθμού της καριέρας του. Τέλος, δεν πρέπει να αποκλειστεί το ενδεχόμενο παραμονής του Τάκη Λεμονή στον πάγκο των «ερυθρολεύκων».

Ο Έλληνας τεχνικός γνωρίζει καλά το ρόστερ της ομάδας και μπορεί να τρέξει άμεσα τον προγραμματισμό για τη νέα αγωνιστική περίοδο, κάτι που είναι στα υπέρ της παραμονής του. Οι οριστικές αποφάσεις θα ληφθούν την ερχόμενη εβδομάδα και αφού πρώτα, έχει στα χέρια της η διοίκηση του Ολυμπιακού, τις απαντήσεις των προπονητών από το εξωτερικό, που βρίσκονται στο στόχαστρό της.