Έδωσε τέλος στη ζωή του, πηδώντας από μία γέφυρα ύψους 30 μέτρων. Αυτό που έγινε 30 λεπτά πριν, θα σας σοκάρει! - ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Συμβαινει τώρα

Home Top Ad

Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου 2017

Έδωσε τέλος στη ζωή του, πηδώντας από μία γέφυρα ύψους 30 μέτρων. Αυτό που έγινε 30 λεπτά πριν, θα σας σοκάρει!

Στις 21 Φεβουραρίου, το Υπουργείο Εσωτερικής Ασφάλειας των ΗΠΑ δημοσίευσε νέες κατευθυντήριες γραμμές για την επιβολή των νόμων σε σχέση με την μετανάστευση, συμπεριλαμβανομένου και σκληρότερης πολιτικής απέναντι στις απελάσεις.

Την ίδια μέρα, σε φωτογραφία που θα δείτε παρακάτω, ένας Μεξικανός πήδηξε στο κενό από μία γέφυρα στα σύνορα της Τιχουάνα με τις ΗΠΑ αφού απελάθηκε για τρίτη φορά.

O Guadalupe Olivas Valencia, 45, πήδηξε από μία γέφυρα στο πέρασμα του El Chaparral περίπου μισή ώρα μετά την απέλασή του, σύμφωνα με το BBC. O Valencia βρέθηκε βαριά τραυματισμένος και πέθανε λίγο μετά την μεταφορά του στο νοσοκομείο.

Αναφορές λένε πως φαινόταν πολύ αγχωμένος μετά την απέλασή του σε μία πόλη που δεν ήξερε κανέναν. Όπως είπε ένας φίλος του, καταγόταν από μία περιοχή που έχει πολύ άσχημη φήμη λόγω διακίνησης ναρκωτικών και είχε πρόσφατα χωρίσει.

“Η εκτέλεση των νόμων γύρω από το μεταναστευτικό είναι σημαντικό για την διατήρηση της ειρήνης και θα πρέπει να εφαρμόζονται κατά γράμμα,” δήλωσε το αρμόδιο Υπουργείο στις 21 Φεβρουαρίου.

“Όταν λες στην αστυνομία πως η δουλειά τους είναι να διώχνουν τους μετανάστες, αυτό μπορεί εύκολα να μεταφραστεί σε παράνομη στοχοποίηση ανθρώπων λόγω της φυλής, της γλώσσας ή του χρώματος του δέρματός τους.” είπε ο Omar Jadwat, πρόεδρος της ένωσης American Civil Liberties Union’s Immigrants” Rights Project.

Σύμφωνα με το BBC, περίπου 11 εκατομμύρια καταγεγραμμένοι μετανάστες ζουν αυτή τη στιγμή στις ΗΠΑ.