Οπαδοί του Ηρακλή έκαναν γης μαδιάμ το Καυτατζόγλειο - ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Συμβαινει τώρα

Home Top Ad

Τρίτη 6 Δεκεμβρίου 2016

Οπαδοί του Ηρακλή έκαναν γης μαδιάμ το Καυτατζόγλειο

opadoi-tou-irakli-ekanan-gis-madiam-to-kautatzogleioΔεν τους έφταναν τα οικονομικά προβλήματα της ομάδας τους, ούτε η μάχη για την παραμονή στην πρώτη κατηγορία, φρόντισαν να τις φορτώσουν ένα ακόμη πρόβλημα εισβάλλοντας στο γήπεδο, χτυπώντας δημοσιογράφο, σπάζοντας ό,τι έβρισκαν μπροστά τους και δίνοντας στην κυριολεξία μάχη σώμα με σώμα με τις αστυνομικές δυνάμεις.

Με απλά λόγια οι οπαδοί το Ηρακλή έριξαν νερό στο μύλο της παθογένειας που μαστίζει το ελληνικό ποδόσφαιρο.    

Για το δια ταύτα οι οπαδοί του Ηρακλή ΄δεν είδαν με καλό μάτι την απόφαση της διοίκησης η αναμέτρηση με τον ΠΑΣ Γιάννινα να διεξαχθεί χωρίς φιλάθλους και έκαναν «ντου» στο «Καυτανζόγλειο».

Από εκεί και μετά τα πράγματα έλαβαν τη συνήθη τροπή. Οι οπαδοί των γηπεδούχων προσπάθησαν να μπουν στις κερκίδες του «Καυτανζογλείου» και απωθήθηκαν από τις ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις που είχαν πάρει θέση εκτός και εντός σταδίου. Μάλιστα βρίσκονταν στο γήπεδο και διακριτικές δυνάμεις της αστυνομίας που υπήρχαν από νωρίς και επί της οδού Αγίου Δημητρίου.
Οι δυνάμεις των ΜΑΤ χρειάστηκε να κάνουν χρήση φωτοβολίδων κρότου λάμψης για να εμποδίσουν την είσοδό τους. Όμως κάποιοι οπαδοί έφτασαν έως το ταρτάν και τους πάγκους, μετά το 0-1 και διεκόπη το παιχνίδι...
Υπήρξαν συμπλοκές οπαδών με αστυνομικούς, που είχαν ως αποτέλεσμα να τραυματιστεί ένας δημοσιογράφος, ο Θανάσης Μυριούνης, ο οποίος είχε ταξιδέψει από τα Ιωάννινα στη Θεσσαλονίκη για να καλύψει τον αγώνα.
Ο δημοσιογράφος χτυπήθηκε στο κεφάλι με πέτρα που πέταξαν οι οπαδοί του Ηρακλή. Του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και του έγιναν ράμματα.
Οι οπαδοί του Ηρακλή πέταξαν και κροτίδες στους συγκεντρωμένους αστυνομικούς, ενώ αρκετοί από αυτούς κατάφεραν να περάσουν στην κερκίδα των επισήμων και στη συνέχεια να διασκορπιστούν σε άλλες κερκίδες του γηπέδου.
Τα επεισόδια, στο «Καυτανζόγλειο» σταμάτησαν πέντε λεπτά μετά την επέμβαση των αστυνομικών.
Στο γήπεδο η ένταση κράτησε 15 λεπτά και έπειτα άρχισε και πάλι ο αγώνας ανάμεσα στον Γηραιό και τον ΠΑΣ Γιάννινα. thetoc.gr