Αθηνά Παντελίδη.»Με παρακολουθούν και το ξέρω. Και ξέρω και ποιοι είναι και γιατί» - ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Συμβαινει τώρα

Home Top Ad

Τρίτη 18 Οκτωβρίου 2016

Αθηνά Παντελίδη.»Με παρακολουθούν και το ξέρω. Και ξέρω και ποιοι είναι και γιατί»

Σε μια συγκλονιστική αποκάλυψη προχώρησε χθές μιλώντας στο blog μας η Αθηνά Παντελίδη.

Η τραγική μάνα του αδικοχαμένου Παντελή Παντελίδη, είναι αποφασισμένη μέχρι να φύγει απο αυτη τη ζωή-όπως η ίδια λέει- να μάθει την αλήθεια για τον θάνατο του γιού της και ν΄αποκαλύψει όλους όσοι ενεπλάκησαν εκείνο το βράδυ στην ιστορία. Ξέρει πολύ καλά πώς θα δικαιωθεί και γι΄αυτό τον λόγο έχει μπεί σε μια διαδικασία συλλογής στοιχείων που θα βοηθήσουν τις αρχές να κατανοήσουν τις συνθήκες κάτω απο τις οποίες έγινε το δυστύχημα και να αποδώσουν περαιτερω τις ευθύνες στους πραγματικούς υπαιτίους.

«Περιμένω να κλείσει ο φάκελος της τροχαίας με όλα τα στοιχεία. Η διαφορά είναι πως εμείς μαζί με τον δικηγόρο μας κ. Χαράλαμπο Λυκούδη, προσκομίζουμε στοιχεία και όχι μόνο λόγια. Όσο για αυτούς που παρακολουθούν τις κινήσεις μου καθημερινά, τόσο στο σπίτι αλλά και στο μαγαζί, έχω να τους πώς ότι δεν καταλαβαίνω εγώ απο αυτά και πως σε λίγο καιρό θα τα πούμε όλα». Όταν δε την ρωτάμε ποιοί είναι αυτοί που την παρακολουθούν και πως το διαπίστωσε αποκρίνεται: «Δεν είναι δυνατόν να ξέρω μόνο εγώ και τα παιδιά μου, το πρόγραμμα μου για παράδειγμα την Τρίτη και ξαφνικά να μαθαίνω απο μια συγκεκριμένη ομαδούλα της νύχτας, τα όσα έκανα την ημέρα εκείνη. Όταν έρθει η ώρα θα τα πούμε αλλιώς. Τώρα γιατί με παρακολουθούν; Προφανώς επειδή κάτι φοβούνται. Αλλά εγώ δεν φοβάμαι να πεθάνω. Ας δικαιωθεί το παιδί μου και ας φύγω κι εγώ».

Πηγή: nassosblog