Για την πρωτιά του ομίλου κόντρα στο Μεξικό απόψε η Εθνική - ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Συμβαινει τώρα

Home Top Ad

Τετάρτη 6 Ιουλίου 2016

Για την πρωτιά του ομίλου κόντρα στο Μεξικό απόψε η Εθνική

Η Ελλάδα εκμεταλλευόμενη τη νίκη του Μεξικό προκρίθηκε στην «τετράδα» του Προολυμπιακού τουρνουά και σήμερα (19.00) αντιμετωπίζει τους Λατινοαμερικάνους με στόχο την πρωτιά του ομίλου
Για την πρωτιά του ομίλου κόντρα στο Μεξικό απόψε η Εθνική
Η Ελλάδα έκανε το πρώτο βήμα για την πρωτιά του ομίλου, κερδίζοντας με 78-53 το Ιράν στην πρεμιέρα του Προολυμπιακού Τουρνουά και το απόγευμα της Τετάρτης (19.00) κόντρα στο Μεξικό, θέλει να κάνει το 2/2, που θα την φέρει αντιμέτωπη με την 2η του άλλου ομίλου, στο πρώτο νοκ-άουτ παιχνίδι της Παρασκευής (08/07, 17.30).

Το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα θέλει να ανεβάσει ακόμη περισσότερο την απόδοσή του, ενόψει της μάχης με την Κροατία, η οποία ηττήθηκε σε ένα δύσκολο παιχνίδι από την Ιταλία και έμεινε στη δεύτερη θέση του ομίλου.

Η Ελλάδα εκμεταλλευόμενη τη νίκη του Μεξικό προκρίθηκε στην «τετράδα» του Προολυμπιακού τουρνουά. 

Δεν αποτελεί είδη αφού η Εθνική μας ομάδα ήταν δεδομένο πως θα συνεχίσει στην ημιτελική φάση του Προολυμπιακού τουρνουά, ωστόσο αυτό σφραγίστηκε και μαθηματικά.

Το Μεξικό νίκησε το Ιράν και το απέκλεισε κι έτσι η αναμέτρηση αύριο μεταξύ Ελλάδας και Μεξικό θα δώσει στο νικητή την πρώτη θέση του ομίλου και στον ηττημένο την δεύτερη.  protothema.gr