Αποχώρηση-βόμβα από το «Πρωινό» – Ποιο πρόσωπο θα βρεθεί εκτός εκπομπής - ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Συμβαινει τώρα

Home Top Ad

Τετάρτη 15 Ιουνίου 2016

Αποχώρηση-βόμβα από το «Πρωινό» – Ποιο πρόσωπο θα βρεθεί εκτός εκπομπής

1

Μια ανάσα πριν ολοκληρωθεί η σεζόν και οι εξελίξεις τρέχουν. Οι αποφάσεις για του χρόνου δεν έχουν ακόμη παρθεί και όλοι βρίσκονται σε αναμμένα κάρβουνα. Το ίδιο συμβαίνει και με το «Πρωινό» και δεν αποκλείεται να υπάρξουν αποχωρήσεις. Μάλιστα η παραμονή της Μαρίας Ηλιάκη εκεί έχει ξελιχθεί σε θρίλερ.





Όπως ανέφερε η Κλεοπάτρα Πατλάκη στην εκπομπή της Χριστίνας Λαμπίρη δεν είναι ξεκάθαρο αν η Ηλιάκη θα συνεχίσει. «Μου είπαν ότι “η Μαρία Ηλιάκη είναι ένα πρόσωπο του ΑΝΤ1 και το αν θα παραμείνει ή όχι, εξαρτάται από το τι θέλει η ίδια να κάνει και αν θα τα βρούμε σε αυτό το θέμα”. Πόσο μπορεί να βάλει νερό στο κρασί της; Να κάνει κάτι παράλληλα με κάποιους άλλους γιατί μόνη της αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει κάτι σε concept. Κρατάμε το σίγουρο εμείς, ότι το ΣουΚου συνεχίζει και του χρόνου με την Μαρία Μπεκατώρου», ανέφερε χαρακτηριστικά η δημοογράφος. Δείτε στο βίντεο τι άλλο αποκάλυψε.