Αποκάλυψη: Tι συνέβη σε συνάντηση Κοντονή - Σάββα μετά τον τελικό; - ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Συμβαινει τώρα

Home Top Ad

Σάββατο 28 Μαΐου 2016

Αποκάλυψη: Tι συνέβη σε συνάντηση Κοντονή - Σάββα μετά τον τελικό;

Μια απρόσμενη συνάντηση είχαν λίγες μέρες μετά τον
τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας, ο υφυπουργός Αθλητισμού, Σταύρος Κοντονής, με τον αντιπρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Σάββα Θεοδωρίδη! Πώς αντέδρασαν;

Σε μια περίοδο που οι σχέσεις τους δεν περνούν την καλύτερή τους φάση, ο Σάββας Θεοδωρίδης και ο Σταύρος Κοντονής βρέθηκαν στον ίδιο χώρο και φυσικά το ενδιαφέρον στράφηκε σε πιθανές αντιδράσεις τους καθώς δεν είχαν περάσει παρά λίγες ώρες από τις σκληρές δηλώσεις του αντιπροέδρου της ΠΑΕ Ολυμπιακός κατά του υφυπουργού Αθλητισμού. 

Ούτε λίγο ούτε πολύ, ο Σάββας Θεοδωρίδης είχε χαρακτηρίσει τον Σταύρο Κοντονή «κατάρα για το ποδόσφαιρο» μετά τη λήξη του τελικού, στον οποίο η ΑΕΚ νίκησε 2-1 τον Ολυμπιακό κατακτώντας το Κύπελλο Ελλάδας. 

Θεοδωρίδης και Κοντονής, με φρέσκες αυτές τις διόλου ευχάριστες αναμνήσεις, κατά μια σατανική σύμπτωση, έτυχε να δειπνήσουν «μαζί» σε εστιατόριο του Ψυχικού, αλλά φυσικά σε διαφορετικά τραπέζια.

Κάποιοι θαμώνες, μάλιστα, μόλις θυμήθηκαν και συνειδητοποίησαν πόσο τεταμένες ήταν οι σχέσεις μεταξύ των δύο ανδρών, έστησαν αυτί για κάποιο πιθανό νέο φραστικό επεισόδιο. 

Όμως, οι Κοντονής και Θεοδωρίδης τους... απογοήτευσαν.

Δεν έριξαν ούτε μια ματιά ο ένας στον άλλο και φυσικά δεν μίλησαν μεταξύ τους. Απόλαυσαν το φαγητό τους και αποχώρησαν διακριτικά, αφήνοντας τους «περίεργους» με την όρεξη...

Πηγή: sdna.gr