Θυμάστε τον στρατηγό που "αποκεφάλισε" ο Kim Jong Un; Όχι μόνο ζει αλλά... - ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Συμβαινει τώρα

Home Top Ad

Τρίτη 10 Μαΐου 2016

Θυμάστε τον στρατηγό που "αποκεφάλισε" ο Kim Jong Un; Όχι μόνο ζει αλλά...

Σύμφωνα με το επίσημο πρακτορείο της Βόρειας Κορέας,
ο Ρι ανέλαβε τρεις νέες θέσεις ως μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του κόμματος, αναπληρωματικό μέλος του Πολιτικού Γραφείου και μέλος της Κεντρικής Επιτροπής Στρατού του κόμματος. Και όχι μόνο ανέλαβε νέες θέσεις. Η πιο... τρανταχτή απόδειξη πως είναι ζωντανός ήταν η εμφάνισή του σε φωτογραφίες και video από τις εργασίες του Συνεδρίου! Και οι εικόνες αναλύθηκαν και από τη Νότια Κορέα, που παραδέχτηκε ότι ο στρατηγός ζει!

Η τραγελαφική ιστορία με την εκτέλεση του Ρι που τελικά δεν ήταν εκτέλεση φέρνει ξανά σε δύσκολη θέση τη Νότια Κορέα και τις μυστικές της υπηρεσίες, που υπέπεσαν σε νέα... γκάφα. Αν και τα νοτιοκορεατικά μέσα ανέφεραν ως πηγή για την πληροφορία της εκτέλεσης του βορειοκορεάτη στρατηγού τις μυστικές υπηρεσίες της χώρας, οι μυστικές υπηρεσίες της Νότιας Κορέας πήραν... αποστάσεις και υποστήριξαν πως ποτέ δεν έδωσαν οποιαδήποτε αναφορά για τον Ρι.

Πριν λίγο καιρό, εξάλλου, οι μυστικές υπηρεσίες της Νότιας Κορέας και κορυφαίοι αξιωματούχοι της Άμυνας δεν πήραν... χαμπάρι την τέταρτη πυρηνική δοκιμή που ετοίμαζε η Πιονγιάνγκ. Δεν είχαν μάθει ούτε το θάνατο του Κιμ Γιονγκ Ιλ, πατέρα του Κιμ Γιόνγκ Ουν, τον Δεκέμβριο του 2011 και τον πληροφορήθηκαν όταν... ανακοινώθηκε επίσημα!