Έψησε το τρελό deal στον τελικό τού Τσάμπιονς Λιγκ! - ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Συμβαινει τώρα

Home Top Ad

Κυριακή 29 Μαΐου 2016

Έψησε το τρελό deal στον τελικό τού Τσάμπιονς Λιγκ!

Η παρουσία του Βαγγέλη Μαρινάκη, μαζί με τον Κριστιάν Καρεμπέ, στο Μιλάνο, δεν είχε να κάνει μόνο με τη μεγάλη αναμέτρηση Ρεάλ - Ατλέτικο, αλλά αφορούσε και τον ...Ολυμπιακό!

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης βρέθηκε χθες στο "Σαν Σίρο" και παρακολούθησε από κοντά τον μεγάλο τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ, ανάμεσα στη Ρεάλ Μαδρίτης και την Ατλέτικο Μαδρίτης.
Δεν είναι η πρώτη φορά, βέβαια, που ο ισχυρός άνδρας τού Ολυμπιακού αποφασίζει να παρευρεθεί στο κορυφαίο ευρωπαϊκό παιχνίδι της σεζόν.

Δεν πρόκειται, άλλωστε, για ένα ματς μόνο, αλλά για ένα τεράστιο ποδοσφαιρικό event, στο οποίο παρευρίσκονται εκλεκτοί παράγοντες και κορυφαίοι μάνατζερ από όλο τον κόσμο. 

Στο περιθώριο, λοιπόν, του αγώνα συνηθίζεται να γίνονται διάφορες επαφές μεταξύ των ανθρώπων του ποδοσφαίρου που πολλές φορές έχουν να κάνουν και με μεταγραφικά θέματα.

Μην ξεχνάμε ότι ο Ολυμπιακός έχει αναπτύξει τα τελευταία χρόνια ισχυρές διασυνδέσεις στο χώρο του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου, διατηρώντας συνεργασίες με μεγάλα κλαμπ αλλά και με μερικούς από τους πιο ισχυρούς ατζέντηδες του χώρου.

Μόνο τυχαίο δεν είναι το γεγονός ότι ο Βαγγέλης Μαρινάκης είχε στο πλευρό του τον Κριστιάν Καρεμπέ, ο οποίος έχει εξαιρετικές άκρες στο εξωτερικό και πολύ συχνά έχει χρησιμοποιήσει τις γνωριμίες του για να κλείσουν οι Ερυθρόλευκο κάποιο deal, αλλά και τον Γιάννη Βρέντζο που ασχολείται με όλες τις συμφωνίες τού συλλόγου.

Οι πληροφορίες, λοιπόν, αναφέρουν ότι και στο Μιλάνο έγιναν ανάλογες συζητήσεις, καθώς οι πρωταθλητές ετοιμάζονται για ένα ακόμα καυτό μεταγραφικό καλοκαίρι που θα περιλαμβάνει ηχηρές αποχωρήσεις αλλά και αφίξεις πρωτοκλασάτων ποδοσφαιριστών.

Είναι πλέον δεδομένο, για παράδειγμα, πως ο Εστεμπάν Καμπιάσο αναμένεται να αποχωρήσει από το Λιμάνι και ότι στον Ολυμπιακό θέλουν να βρουν έναν αντίστοιχο δυνατό όνομα που θα προκαλέσει αίσθηση. 

Είναι επομένως λογικό στο μέρος που χθες χτυπούσε η καρδιά του ποδοσφαίρου, οι Ερυθρόλευκοι να έκαναν τις επαφές τους ενόψει της μεταγραφικής περιόδου που έρχεται.

Επιπλέον, θυμίζουμε ότι οι πρωταθλητές έχουν σημαντικές διασυνδέσεις στην Ιταλία και πως στο Μιλάνο έχουν βρεθεί αρκετές φορές στο παρελθόν για μεταγραφικές υποθέσεις. Ήταν, λοιπόν, μια πρώτης τάξεως ευκαιρία η χθεσινή επίσκεψη στη γείτονα χώρα να συνδυαστεί και με τις ανάλογες συζητήσεις.

Ήδη διέρρευσε ότι ο Βαγγέλης Μαρινάκης συναντήθηκε με τον γενικό γραμματέα της UEFA, Θόδωρο Θεοδωρίδη, με τον οποίο συζήτησαν πολλά θέματα που αφορούν το ποδόσφαιρο.

Πηγή: sportdog.gr