ΚΕΡΚΥΡΑ: Ρεκόρ η Δόση & πρωτιές Ρωμαίου - Μονόπωλη (φωτορεπορταζ) - ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Συμβαινει τώρα

Home Top Ad

Σάββατο 30 Απριλίου 2016

ΚΕΡΚΥΡΑ: Ρεκόρ η Δόση & πρωτιές Ρωμαίου - Μονόπωλη (φωτορεπορταζ)

Ρεκόρ η Δόση & πρωτιές Ρωμαίου - Μονόπωλη (φωτορεπορταζ)
Με κερκυραϊκές επιτυχίες διεξήχθησαν τη Μ. Τετάρτη οι αγώνες στίβου «Μιράμπελο 2016» στον Αγ. Νικόλαο Κρήτης. Η Παναγιώτα Δόση πέτυχε την καλύτερη επίδοση παγκορασίδων όλων των εποχών σημείωσε στο άλμα εις ύψος η Δόση με άλμα στα 1.77μ.
Στους ίδιους αγώνες πρώτευσαν επίσης ο Δημήτρης Μονόπωλης και η Κωνσταντίνα Ρωμαίου στο τριπλούν Ανδρών & Γυναικών αντίστοιχα. Ενώ στο τριπλούν Γυναικών την 3η θέση κατέλαβε η Μαρία Σκορδίλη.

Στον αγώνα που συνδυάστηκε και με το προπονητικό καμπ συμμετείχαν, με προπονητικό κυρίως χαρακτήρα, αρκετοί αθλητές και αθλήτριες των προεθνικών ομάδων παίδων-κορασίδων, εφήβων-νεανίδων και νέων ανδρών-γυναικών. Από την Κέρκυρα οι αθλήτριες τριπλούν Κωνσταντίνα Ρωμαίου (ΚΓΣ), Μαρία Σκορδίλη (ΚΓΣ) και τους ύψους Παναγιώτα Δόση (ΑΟ Κέρκυρα), καθώς και οι αθλητές του ΚΓΣ στο τριπλούν Δημήτρης Μονόπωλης και του μήκους Παναγιώτης Μαντζουρογιάννης.
Στους αγώνες «Μιράμπελο 2016» στο ύψος επρώτευσε η Παναγιώτα Δόση με άλμα 1.77, που αποτελεί την άτυπη καλύτερη επίδοση παγκορασίδων όλων των εποχών στην Ελλάδα. Στο τριπλούν Γυναικών πρώτη κατετάγη η Κωνσταντίνα Ρωμαίου με άλμα 12.42 και 3η η Μαρία Σκορδίλη με 10.25. Ενώ, στο τριπλούν Ανδρών πρώτος ήρθε ο Δημήτρης Μονόπωλης με άλμα 15.29. Να σημειωθεί ότι στο καμπ παραβρίσκονται και οι προπονητές του ΚΓΣ Παύλος Σκορδίλης και του ΑΟ Κέρκυρα Θεόδωρος Δόσης.
Ο Θ. Δόσης παλαιός αθλητής & νυν προπονητής στο στίβο του ΑΟ Κέρκυρα δίνει οδηγίες στην κόρη του Παναγιώτα12321530 983992375024663 5462733180393206615 n
Οι αθλητές του ΚΓΣ:Δ. Μονόπωλης, Κ. Ρωμαίου, Μ.Σκορδίλη & Π. Μαντζουρογιάννης στο Αθλητικό Κέντρο Αγ. ΝικολάουOI 4
Οι Κερκυραίοι προπονητές και αθλητές κατά την διάρκεια των αγώνων Μιράμπελο του καμπ στο Λασήθιmirampelo
Στο Αθλητικό Κέντρο Αγ. Νικολάου Λασηθίου διεξήχθησαν οι αγώνες Μιράμπελο 2016mirabe
Πηγή: kerkyrasimera.gr