Κλειδωμένα σε θυρίδα τα τραγούδια του Παντελίδη - ποιος έχει τους κωδικούς - ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Συμβαινει τώρα

Home Top Ad

Σάββατο 16 Απριλίου 2016

Κλειδωμένα σε θυρίδα τα τραγούδια του Παντελίδη - ποιος έχει τους κωδικούς

kleidwmena-se-thurida-ta-tragoudia-tou-pantelidi---poios-exei-tous-kwdikousΟ Παντελής Παντελίδης έφυγε πρόωρα από τη ζωή αφήνοντας πίσω του μια καριέρα που βρισκόταν στο απόγειό της. Αφησε όμως και πολλές αδημοσίευτες συνθέσεις.
Πρόσφατα η οικογένειά του έδωσε στη δημοσιότητα το νέο κανάλι του Παντελή Παντελίδη στο ΥouTube, μέσα από το οποίο θα δημοσιεύονται τα ακυκλοφόρητα τραγούδια τους, όπως ενημέρωσε ο αδελφός του Τριαντάφυλλος.
Προς το παρόν στο κανάλι έχουν δημοσιευτεί οι επιτυχίες του Παντελίδη, ενώ υπάρχει η εξής σημείωση: «Αυτό είναι το επίσημο κανάλι του Παντελή Παντελίδη. Εδώ μπορείτε να παρακολουθήσετε αποκλειστικά video που γύρισε ο ίδιος ο Παντελής, ακυκλοφόρητο υλικό και φυσικά τα μεγάλα τραγούδια του αξέχαστου καλλιτέχνη. Το κανάλι αυτό διαχειρίζεται αποκλειστικά η οικογένεια του Παντελή Παντελίδη».
Και επειδή η οικογένεια φοβάται για την ασφάλεια του ακυκλοφόρητου υλικού που άφησε πίσω ο Παντελίδης, έχει κλειδώσει τα τραγούδια σε θυρίδα τράπεζας, σύμφωνα με το περιοδικό «Λοιπόν».
Τους κωδικούς της θυρίδας έχει μόνο ο αδελφός του, Τριαντάφυλλος Παντελίδης και εκεί βρίσκονται περισσότερες από 100 συνθέσεις ολοκληρωμένες και μη.
Το ποιες από αυτές και το πότε θα δημοσιευτούν, θα το αποφασίσει η οικογένειά του καθώς και ποιος καλλιτέχνης θα τις ερμηνεύσει.
Τέλος, το δημοσίευμα αναφέρει ότι είναι πολλοί οι τραγουδιστές που έχουν προσεγγίσει την οικογένεια και δήλωσαν διατεθειμένοι να πληρώσουν μεγάλα χρηματικά ποσά, προκειμένου να τραγουδήσουν ένα από αυτά. thetoc.gr