Κυρ. Μητσοτάκης: Η κυβέρνηση απέτυχε στις αστικές συγκοινωνίες - ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Συμβαινει τώρα

Home Top Ad

Πέμπτη 24 Μαρτίου 2016

Κυρ. Μητσοτάκης: Η κυβέρνηση απέτυχε στις αστικές συγκοινωνίες

Άστοχη και αποτυχημένη πολιτική χρέωσε ο πρόεδρος της Ν.Δ. Κυριάκος Μητσοτάκης στην κυβέρνηση αναφορικά με την κατάσταση στις αστικές συγκοινωνίες,  κατά την επίσκεψή του νωρίς το πρωί στο αμαξοστάσιο της ΟΣΥ (Οδικές συγκοινωνίες Α.Ε.) στην Πέτρου Ράλλη.
«Η Ελλάδα που ξυπνάει νωρίς. Η παραγωγική, η δημιουργική, η σκληρά εργαζόμενη Ελλάδα. Αυτή μας εμπνέει», έγραψε σε ανάρτησή του στο twitter την οποία συνόδεψε με μια φωτογραφία από το αμαξοστάσιο με φόντο την ανατολή του ηλίου.
«Οι οδηγοί λεωφορείων πιάνουν δουλειά πολύ νωρίς. Με ευθύνη για την ασφάλειά μας, προσφέρουν καθημερινά  και αθόρυβα», ανέφερε ο πρόεδρος της Ν.Δ. σε άλλο tweet.
Σε δήλωσή του από το αμαξοστάσιο τόνισε ότι τα μεγάλα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι αστικές συγκοινωνίες είναι «σε μεγάλο βαθμό αποτέλεσμα μίας εξαιρετικά άστοχης κυβερνητικής πολιτικής η οποία επιβάρυνε οικονομικά τις εταιρείες και αύξησε την εισφοροδιαφυγή».
«Τελικά βέβαια αύξησε και το εισιτήριο, μία επιβάρυνση την οποία πληρώνουν κατεξοχήν οι ασθενέστεροι Έλληνες», πρόσθεσε.
Ο κ. Μητσοτάκης είπε ότι η Νέα Δημοκρατία επί των ημερών της είχε αποδείξει ότι σε συνεννόηση με τους εργαζομένους υπάρχει προοπτική ουσιαστικής εξυγίανσης των αστικών συγκοινωνιών. 
«Δυστυχώς αυτή η πολιτική εγκαταλείφθηκε τελείως, στα πλαίσια του εύκολου λαϊκισμού του ΣΥΡΙΖΑ. Οι αστικές συγκοινωνίες αποδεικνύουν στην πράξη την αποτυχία της κυβέρνησης σε έναν κρίσιμο τομέα, σε ένα τομέα που αφορά εκατομμύρια συμπολίτες μας οι οποίοι μεταφέρονται με τα λεωφορεία καθημερινά οι οποίοι δυστυχώς καλούνται να πληρώσουν οι ίδιοι το βάρος μιας αποτυχημένης πολιτικής», κατέληξε.  naftemporiki.gr