ΚΕΡΚΥΡΑ: Νέοι γιατροί στο δυναμικό του Νοσοκομείου - ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Συμβαινει τώρα

Home Top Ad

Τρίτη 29 Μαρτίου 2016

ΚΕΡΚΥΡΑ: Νέοι γιατροί στο δυναμικό του Νοσοκομείου

ΚΕΡΚΥΡΑ. Η Δευτέρα 28/3 ήταν η πρώτη μέρα για τον νέο νευροχειρουργό που κάλυψε το κενό που δημιουργήθηκε με την αποχώρηση ιατρού αντίστοιχης ειδικότητας προ δυο εβδομάδων στο Γενικό Νοσοκομείο Κέρκυρας.
Σύμφωνα με ανακοίνωση που εξέδωσε η Διοίκηση του Νοσοκομείου, πρόσφατα ενισχύθηκε η παιδιατρική  και νεφρολογική κλινική με την ένταξη στην δύναμη τους με παιδίατρο και νεφρολόγο αντίστοιχα. Επιπλέον , ολοκληρώθηκαν οι διαδικασίες για την κάλυψη μόνιμης θέσης βιοπαθολόγου και η ένταξη στην δύναμη του νοσοκομείου  θα γίνει άμεσα (εκτίμηση εντός του Απριλίου ) Επίσης βρίσκεται σε διαδικασία  επιλογής ένας ιατρός και πέντε  νοσηλευτές από την τελευταία προκήρυξη του ΚΕΕΛΠΝΟ που αφορά την στελέχωση της Μονάδας Εντατικής Θεραπείας (ΜΕΘ).
Όπως αναφέρει η ανακοίνωση «στόχος της διοίκησης είναι η τάχιστη διεκπεραίωση των προσλήψεων μόνιμου ιατρικού και λοιπού προσωπικού με την διαδικασία να  βρίσκεται  σε εξέλιξη ( αφορά εγκεκριμένες προσλήψεις παρελθόντων ετών που είχαν παγώσει ) ούτως ώστε να στελεχωθούν οι κενές θέσεις που υπάρχουν στον οργανισμό του νοσοκομείου .
            Επίσης για να αντιμετωπισθούν οι αυξημένες ανάγκες του καλοκαιριού έχουν γίνει οι απαραίτητες ενέργειες ώστε, με την έγκριση της τροποποίησης του προϋπολογισμού του ιδρύματος εντός του Απριλίου, να προσληφθεί επιπλέον επικουρικό ιατρικό προσωπικό ( 5 ιατροί ) και 3 παραϊατρικό ( 2 ΤΕ  ραδιολογίας – ακτινολογίας  & 1 βοηθών φαρμακείου ),   το οποίο θα συμβάλει στην καλύτερη παροχή υπηρεσιών υγείας για  τους πολίτες».  enimerosi.com