Ο γρίφος που "τρέλανε" το διαδίκτυο: Ποια είναι η μητέρα; (video) - ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Συμβαινει τώρα

Home Top Ad

Σάββατο 6 Φεβρουαρίου 2016

Ο γρίφος που "τρέλανε" το διαδίκτυο: Ποια είναι η μητέρα; (video)

Η έφηβη Κέιλαν Μαχόμες ανάρτησε τη φωτογραφία στο Twitter με το σχόλιο: «Η μαμά μου, η αδερφή μου και εγώ»... Μαμά; Ποια είναι η μαμά;

Όλες μοιάζουν τόσο νέες κι άντε να είναι αδερφές. Τα social media πήραν «φωτιά». Τελικά ο γρίφος λύθηκε;
Με τίποτα δεν ήξερε η έφηβη Κέιλαν Μαχόμες από την Ινδιανάπολη των ΗΠΑ τι ντόρο θα προκαλούσε όταν αποφάσισε να αναρτήσει, στις 28 Ιανουαρίου, στο Twitter μια φωτογραφία με το σχόλιο, «Η μαμά μου, η αδερφή μου και εγώ».

Μετά από αυτό ακολούθησε διαδικτυακή «φρενίτιδα». Απέκτησε , δικαιωματικά, ξεχωριστό hashtag και όλοι διερωτόντουσαν... «Ποια από τις τρεις είναι η μητέρα;». Και οι τρεις γυναίκες στη φωτογραφία μοιάζουν νεαρές και σίγουρα καμία από τις τρεις δε φαντάζει να είναι η μητέρα των άλλων δύο κοριτσιών.

Κι αφού πέρασαν μερικές μέρες από την ανάρτηση και η έφηβη αντιλήφθηκε τι είχε προκαλέσει επέστρεψε, αυτή τη φορά, με ένα βίντεο. Παράλληλα δημιούργησε μια σελίδα στο Instagram στην οποία «ανέβασε» περισσότερες φωτογραφίες με τη μητέρα και την αδερφή της.

Αν και κανείς δεν είναι και απόλυτα σίγουρος, η έφηβη Αμερικανίδα μάλλον αποφάσισε με το βίντεο και το σχόλιο που το συνόδευε να δώσει ένα τέλος στο μυστήριο. Το ανέβασε λοιπόν και έγραψε «Όταν η μαμά σου νομίζει ότι τραβάει φωτογραφία». Στη συνέχεια η Κέιλαν προέτρεψε τους χρήστες του Twitter και του Instagram να κοιτάξουν τη γυναίκα στα αριστερά.

Πιθανότατα λοιπόν η μητέρα να είναι η κυρία με το τζιν πουκάμισο, η οποία φαίνεται ότι άργησε να αντιληφθεί ότι αντί για φωτογραφία, την τραβούσαν βίντεο.
Πηγή: cyprustimes.com