ΚΕΡΚΥΡΑ: Φ. Βάκη: Καλές εξελίξεις για τις Εργατικές Κατοικίες Αγ. Ιωάννη - ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Συμβαινει τώρα

Home Top Ad

Δευτέρα 22 Φεβρουαρίου 2016

ΚΕΡΚΥΡΑ: Φ. Βάκη: Καλές εξελίξεις για τις Εργατικές Κατοικίες Αγ. Ιωάννη


Προς δημοσίευση στο ΦΕΚ η ΚΥΑ για τον εξωτερικό αγωγό αποχέτευσης των Εργατικών Κατοικιών Αγ. Ιωάννη, σύμφωνα με ενημέρωση της βουλευτή Φωτεινής Βάκη.

Στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως αναμένεται να δημοσιευθεί τις επόμενες ημέρες η Κοινή Υπουργική Απόφαση σχετικά με τη χρηματοδότηση του Δήμου Κέρκυρας για την κατασκευή του εξωτερικού αγωγού αποχέτευσης των Εργατικών Κατοικιών Αγ. Ιωάννη, όπως ενημερώθηκε η Βουλευτής Κέρκυρας του ΣΥΡΙΖΑ Φωτεινή Βάκη, από το Υπουργείο Εργασίας την Παρασκευή 19 Φεβρουαρίου.
Η Απόφαση έχει υπογραφεί από τον Υπουργό Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης Γιώργο Κατρούγκαλο, και την αναπληρώτρια Υπουργό Εργασίας Ράνια Αντωνοπούλου, ενώ προσφάτως διαβιβάστηκε για την τελική υπογραφή στο Υπουργείο Οικονομικών.
Στο εν λόγω ζήτημα είχε αναφερθεί επανειλημμένως κατά τις συναντήσεις της στα αρμόδια Υπουργεία η Βουλευτής, η οποία είχε θέσει το θέμα και με Ερώτησή της στη Βουλή.  Πηγή: 
corfupress.com