Πήρε φόρα και... χορεύει ο Ιντέγε! (photos+videos) - ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Συμβαινει τώρα

Home Top Ad

Τετάρτη 21 Οκτωβρίου 2015

Πήρε φόρα και... χορεύει ο Ιντέγε! (photos+videos)

Πήρε φόρα και... χορεύει ο Ιντέγε! (photos+videos) | onsports.grΟ απόλυτος πρωταγωνιστής για τον Ολυμπιακό ήταν ο Μπράουν Ιντέγε στο δεύτερο συνεχόμενο «διπλό» στο Champions League απέναντι στην Ντιναμό Ζάγκρεμπ.

Ο Νιγηριανός επιθετικός, μόλις έφτασε από την Αγγλία και πήρε τις πρώτες ευκαιρίες από τον Μάρκο Σίλβα, δεν είχε καταφέρει να… ματώσει τα αντίπαλα δίχτυα, όπως άλλωστε και ο Άλφρεντ Φινμπόγκασον. Ωστόσο, ο Ισλανδός έσπασε το… ρόδι, για τους «ερυθρόλευκους» επιθετικούς, απέναντι στην Άρσεναλ στο Emirates και μετά την… σκυτάλη πήρε ο Αφρικανός φορ.

Συγκεκριμένα, ο Ιντέγε, στο επόμενο ματς, απ’ το «διπλό» στην Βρετανία, στο ντέρμπι της Super League με τον ΠΑΟΚ, άνοιξε τον… δρόμο για τους Πειραιώτες και μ’ ένα όμορφο τέρμα έκανε το 1-0. Άμεσα, έφυγε προς το κόρνερ και πανηγύρισε… παράξενα, κάνοντας τον σκύλο.

[youtube}z6W0DqSH8ig{/youtube}

Λίγες μέρες αργότερα, ακολούθησε το δεύτερο συνεχόμενο ντέρμπι στο πρωτάθλημα και ήταν αυτό κόντρα στην ΑΕΚ. Ο Ιντέγε ήταν και πάλι στις αρχικές επιλογές του Μάρκο Σίλβα και στο δεύτερο μέρος τον… δικαίωσε, μια και σημείωσε το δεύτερο τέρμα των Νταμπλούχων Ελλάδας, ενώ… έφτιαξε και το τρίτο με τον Κώστα Φορτούνη να το σημειώνει. Μόλις σκόραρε ο Νιγηριανός, έκανε μία απίστευτη τούμπα στον αγωνιστικό χώρο.

Και… φτάνουμε στον αγώνα της Τρίτης (20/10) κόντρα στην Ντιναμό Ζάγκρεμπ. Παρά το γεγονός πως στην αρχή της «επανάληψης» έχασε το… άχαστο, λίγα λεπτά αργότερα, με τρομερή κούρσα και απίστευτο πλασέ, νίκησε τον Εντουάρντο για το «διπλό» του Ολυμπιακού. Ο πανηγυρισμός του αυτή την φορά ήταν στο σημαιάκι του κόρνερ, όπου χόρεψε δίπλα στον Σεμπά.