Ο Φέτφα "έκοψε" μεταγραφή εκατομμυρίων! - ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Συμβαινει τώρα

Home Top Ad

Σάββατο 5 Σεπτεμβρίου 2015

Ο Φέτφα "έκοψε" μεταγραφή εκατομμυρίων!

Διαβάστε μία απίθανη παρασκηνιακή ιστορία, από τις καλοκαιρινές μεταγραφές του Ολυμπιακού. Πώς συνδέεται ο πρώην ερυθρόλευκος άσος;

Μπορεί ο Γιάννης Φετφατζίδης να έχει αποχωρήσει εδώ και δύο χρόνια από το Λιμάνι, ωστόσο το φετινό καλοκαίρι απασχόλησε πολύ τον Ολυμπιακό και εάν ισχύουν οι πληροφορίες που έρχονται από το εξωτερικό, κόστισε κιόλας και πολλά στους Πειραιώτες!

Συγκεκριμένα, ο Έλληνας άσος ήταν ένας από τους λόγους που «ναυάγησε» μία μεταγραφή εκατομμυρίων. Ποια; Αυτή του Μαζουάκου στην Ιταλία!

Σύμφωνα λοιπόν με πληροφορίες, η Τζένοα ήταν αποφασισμένη να πάρει τον ακραίο μπακ του Ολυμπιακού και για αυτό είχε κάνει πρόταση ύψους 7 εκατομμυρίων ευρώ, η οποία όμως δεν έγινε δεκτή για δύο βασικούς λόγους.

Οι πρωταθλητές ήλπιζαν πως θα «ανέβουν» και θα μπορέσουν να πάρουν παραπάνω χρήματα, ενώ παράλληλα η ελληνική πλευρά ήταν επιφυλακτική απέναντι στους Ιταλούς, καθώς οι “ροσομπλού” δεν έχουν αποπληρώσει, ακόμα, το ποσό των 4 εκατ. ευρώ που κόστισε η μεταγραφή του Γιάννη Φετφατζίδη το 2013!

Για αυτόν λοιπόν ο Ολυμπιακός απαίτησε 12.000.000 ευρώ προκειμένου να αποδεσμεύσει τον παίκτη, ποσό που δεν μπορούσαν να δαπανήσουν οι Γενοβέζοι...

Πηγή: sportdog.gr