Στον Γούτα ο Μαρινάκης το 1 εκ. του ...Μπερμπάτοφ! - ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Συμβαινει τώρα

Home Top Ad

Πέμπτη 3 Σεπτεμβρίου 2015

Στον Γούτα ο Μαρινάκης το 1 εκ. του ...Μπερμπάτοφ!

Επειδή πολλή κουβέντα γίνεται για τη δαπανηρή μεταγραφή του Βούλγαρου σούπερ σταρ στον ΠΑΟΚ, θα ήταν καλό να διαπιστώσουμε και συγκριτικά πόσο ...ξοδεύτηκε ο Σαββίδης.

Κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει τη μεγάλη μεταγραφή του Μπερμπάτοφ. Είναι πολυτέλεια να παίζουν τέτοιοι παίκτες στο ελληνικό πρωτάθλημα. Όπως κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει και το μεγάλο ποσό που ξόδεψε ο Σαββίδης για να πείσει τον Βούλγαρο να έρθει στην Ελλάδα.

Όπως πρώτος ο SportDog αποκάλυψε, ο μεγαλομέτοχος του Δικεφάλου θα δώσει μπροστά, σε μετρητό και όχι με δόσεις, στον διεθνή φορ 1 εκατομμύριο ευρώ και μέχρι τον Γενάρη θα τον έχει ξοφλήσει (συν 500.000 ευρώ). Δε λέμε, λοιπόν, σημαντικό ποσό έσκασε ο Ιβάν για τον Βούλγαρο παικταρά, ωστόσο αν δει συγκριτικά κανείς τι χρήματα έχει δαπανήσει αυτό το καλοκαίρι ο -θεωρητικά τουλάχιστον- μεγάλος αντίπαλος του ΠΑΟΚ στο πρωτάθλημα, ο Ολυμπιακός, θα διαπιστώσει τη διαφορά στα μεγέθη.

Για παράδειγμα, ο Μαρινάκης, πρόσφερε συνολικά ένα εκατομμύριο ευρώ για να φέρει στην ομάδα μόνο τον ...Γούτα από την Ξάνθη! Ένα νεαρό, ελπιδοφόρο και ταλαντούχο παίκτη που δε θεωρείται πρώτη επιλογή αλλά επένδυση για το μέλλον. Και δεν το αναφέρουμε αυτό για δημιουργήσουμε εντυπώσεις και σχόλια, αλλά για να τονίσουμε ότι ο βασικός διεκδικητής του τίτλου έχει βάλει αναλογικά πιο βαθιά το χέρι στην τσέπη και για περιπτώσεις ποδοσφαιριστών που δε θεωρούνται σε καμία περίπτωση τοπ κλας. 

Εξάλλου, στο 1 μύριο πήγε μόνο ο δανεισμός του Ερνάνι από την Πόρτο, όπως και το ενοίκιο στη Σοσιεδάδ για την απόκτηση του Φινμπόγκασον, ενώ 1 μύριο δαπάνησε αθροιστικά ο Ολυμπιακός και για να πάρει τους Γιαννιώτα (από Φορτούνα) και Μαρτίνες (από Παναιτωλικό).

Δεν μπαίνουμε στη διαδικασία να μετρήσουμε τα συνολικά ποσά που δόθηκαν για τις υπόλοιπες μεταγραφές των δύο ομάδων γιατί η διαφορά εκεί θα είναι χαώδης. Απλά γίνεται αντιληπτό με τι ευκολία ξοδεύονται χρήματα της τάξης του 1 εκατομμυρίου από τη μία ΠΑΕ και πώς πιο συγκρατημένα και επιλεκτικά κινείται η άλλη ΠΑΕ τηρουμένων πάντα των αναλογιών.

Πηγή: sportdog.gr