ΔΗΛΩΣΗ-ΣΟΚ του ιδρυτή του Pirate-Bay μετά το λουκέτο της ιστοσελίδας! - ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Συμβαινει τώρα

Home Top Ad

Σάββατο 13 Δεκεμβρίου 2014

ΔΗΛΩΣΗ-ΣΟΚ του ιδρυτή του Pirate-Bay μετά το λουκέτο της ιστοσελίδας!

Ένας από τους ιδρυτές του Pirate Bay δηλώνει ότι πλέον δεν τον ενδιαφέρει αν η δημοφιλής ιστοσελίδα δεν ξανανοίξει…

Η δημοφιλής ιστοσελίδα διαμοιρασμού αρχείων, Pirate Bay, εδώ και μερικές είναι εκτός λειτουργίας επειδή η σουηδική αστυνομία εισέβαλε στις εγκαταστάσεις των servers του και με δικαστική εντολή κατέσχεσε όλο τον εξοπλισμό.
Ο Peter Sunde, ένας από τους ιδρυτές του Pirate Bay, ο οποίος πλέον δεν έχει καμία σχέση με την δημοφιλή ιστοσελίδα, ισχυρίζεται ότι το Pirate Bay δεν είναι όπως ήταν παλιά και οι νέοι ιδιοκτήτες του δεν μοιράζονται τα ίδια ιδανικά, όπως οι δημιουργοί του.

Επίσης υποστηρίζει ότι αν η αστυνομία είχε εισβάλει στους Servers του Site πριν μερικά χρόνια (όπως είχε συμβεί) οι άνθρωποι θα έβγαιναν και πάλι στους δρόμους να διαμαρτυρηθούν πράγμα που δεν συνέβη τώρα μιας και όπως φαίνεται δεν ενδιαφέρει κανέναν.

Ο Sunde, που μαζί με τρεις από τους δημιουργούς του Pirate Bay, κατηγορήθηκε για παραβίαση πνευματικών δικαιωμάτων και καταδικάστηκε σε ένα χρόνο φυλάκισης το 2009, υποστηρίζει ότι πλέον οι νέοι ιδιοκτήτες του Pirate Bay έχουν βάλει πολλές διαφημίσεις στο site για να βγάζουν λεφτά και να κάνουν πάρτι στο όνομα του.
Τέλος υποστηρίζει ότι θα ήταν καλό αν το Pirate Bay έκλεινε για πάντα απλά δεν του άρεσε ο τρόπος με τον οποίον έκλεισε…