Στο ΤΑΙΠΕΔ παραλία φιλέτο στη Κρήτη - Πρόκειται για μία από τις μεγαλύτερες στη βόρεια πλευρά του νησιού - ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Συμβαινει τώρα

Home Top Ad

Τετάρτη 11 Ιουνίου 2014

Στο ΤΑΙΠΕΔ παραλία φιλέτο στη Κρήτη - Πρόκειται για μία από τις μεγαλύτερες στη βόρεια πλευρά του νησιού

Στην κυριότητα του ΤΑΙΠΕΔ μεταφέρεται και τυπικά, σήμερα, όλη η έκταση της παραλίας του Καρτερού, της... μοναδικής άξιοποιήσιμης παραλίας στο βόρειο τμήμα του Ηρακλείου και μια από τις μεγαλύτερες όλης της βόρειας πλευράς της Κρήτης.

Στις 12.00, στελέχη της Κτηματικής Εταιρείας του Δημοσίου και της Εταιρείας Ακινήτων του Δημοσίου, παρουσία εκπροσώπων των δήμων Ηρακλείου και Χερσονήσουν θα μεταβούν στο σημείο για να παραλάβουν την έκταση των 251 στρεμμάτων, που ξεκινάει από την περιοχή της Φλωρίδας - μετά τις εγκαταστάσεις της αεροπορίας - και φθάνει ως το Τομπρούκ, αφήνοντας εκτός - προς το παρόν τουλάχιστον! - τη δημοτική πλάζ Καρτερού.

Στο δήμο Ηρακλείου, μάλιστα, έχει φθάσει έγγραφο με το οποίο ζητείται η παράδοση του χώρου, όπως προβλέπεται.

Σημειώνεται ότι το Συμβούλιο της Επικρατείας είχε εκδώσει αποφάσεις, με τις οποίες επέστρεφε τμήματα εκτάσεως στους παλιούς ιδιοκτήτες τους, ωστόσο οι αποφάσεις αυτές δεν έχουν ακόμη ενεργοποιηθεί, ενώ άγνωστο παραμένει το αν και πότε θα τεθούν σε ισχύ.