Η Έλενα Ακρίτα επιστρέφει στο Facebook πιο καυστική από ποτέ - Viral η πρώτη ανάρτηση για τον Γιάννη Λαγό - ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Συμβαινει τώρα

Home Top Ad

Πέμπτη 29 Απριλίου 2021

Η Έλενα Ακρίτα επιστρέφει στο Facebook πιο καυστική από ποτέ - Viral η πρώτη ανάρτηση για τον Γιάννη Λαγό

 Mετά από έναν μήνα αποκλεισμού από το Facebook, η Έλενα Ακρίτα επέστρεψε στις αναρτήσεις και στον σχολιασμό της επικαιρότητας με τον δικό της πάντα ξεχωριστό τρόπο.

Σήμερα, Μεγάλη. Πέμπτη η δημοσιογράφος επανήλθε και το πρώτο αιχμηρό σχόλιό της ήταν για τη σύλληψη του Γιάννη Λαγού στις Βρυξέλλες, σκορπίζοντας χαμόγελα σε όσους την ακολουθούν γράφοντας χαρακτηριστικά: "Είμαι σε βελγικό περιπολικό κι έρχομαι".


Η Έλενα Ακρίτα επιστρέφει στο Facebook πιο καυστική από ποτέ - Viral η πρώτη ανάρτηση για τον Γιάννη Λαγό

Ο αποκλεισμός

Το προφίλ της έκλεισε για 30 ημέρες, με αφορμή ένα σχόλιο που δημοσίευσε. Για την τιμωρία του Facebook στη δημοσιογράφο είχε ενημερώσει με ανάρτησή του ο Σταμάτης Κραουνάκης, κάνοντας λόγο για "παρεμβάσεις άθλιων". "Ωραία λοιπον 30 μέρες το facebook αφαιρεί το λόγο από την Elena Akrita κατόπιν παρεμβάσεως άθλιων. Είμαστε εδώ πάρα πολλοι 30 μέρες να αναρτούμε για λογαριασμό της. Γιατι Ετσι".

Ωραία λοιπον 30 μέρες το facebook αφαιρεί το λόγο από την Elena Akrita κατόπιν παρεμβάσεως άθλιων. Είμαστε εδώ πάρα πολλοι 30 μέρες να αναρτούμε για λογαριασμό της. Γιατι Ετσι. https://youtu.be/ufIh5zr5s24

Σύμφωνα με την αιτιολογία του facebook, η Έλενα Ακρίτα αποκλείστηκε επειδή απάντησε σε σχόλιο με δικό της που θεωρήθηκε ότι παραβιάζει τους όρους για παρενόχληση και εκφοβισμό.

 "Δεν μπορείτε να δημοσιεύσετε ή να σχολιάσετε για 30 ημέρες. Αυτό συμβαίνει επειδή δημοσιεύσατε παλαιότερα κάτι που δεν ακολουθούσε τους Όρους της κοινότητάς μας. Αυτό το σχόλιο παραβιάζει τους όρους μας σε ό,τι αφορά την παρενόχληση και τον εκφοβισμό και γι' αυτό μπορείτε να το δείτε μόνο εσείς".