Ινσούα: Κλείνει στην Νιούελς Ολντ Μπόις! - ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Συμβαινει τώρα

Home Top Ad

Παρασκευή 12 Φεβρουαρίου 2021

Ινσούα: Κλείνει στην Νιούελς Ολντ Μπόις!

 «Αντίο» λέει στον Εμάνουελ Ινσούα άμεσα η ΑΕΚ, όπως όλα δείχνουν!

Ο Αργεντινός αριστερός μπακ εξελίχθηκε ως μία από τις χειρότερες μεταγραφές των τελευταίων ετών στην Ενωση καθώς όχι μόνο δεν έπιασε τα στάνταρ απόδοσης που αναμένονταν, αλλά πολλές φορές έκανε λάθη που στοίχισαν ακριβά.

Ο Ινσούα που ήρθε το περασμένο καλοκαίρι από τον Παναθηναϊκό και υπέγραψε κλειστό τριετές συμβόλαιο, εξαιτίας των συνεχόμενων απογοητευτικών εμφανίσεων του (έπαιξε σε 19 παιχνίδια) έμεινε εκτός ομάδας με απόφαση του Δημήτρη Μελισσανίδη μετά την ήττα από τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Επιστρέφει στην πατρίδα του ο Ινσούα

Η ΑΕΚ τον έθεσε στο περιθώριο, έψαξε ομάδα για να φύγει τον Ιανουάριο αλλά δεν τα κατάφερε. Και σύμφωνα με πληροφορίες του enwsi.gr αυτό θα γίνει τώρα με τον παίκτη να έχει συμφωνία με την Νιούελς Ολντ Μπόις για να πάει εκεί με ελεύθερη μεταγραφή. Μάλιστα, αναμένεται τις επόμενες ημέρες να ολοκληρωθούν οι διαδικασίες με την ΑΕΚ να πληρώνει μόνο το 6μηνο των δεδουλευμένων του παίκτη και κάποιες προμήθειες σε μάνατζερ.

Η Νιούελς Ολντ Μπόις ξεκινά το πρωτάθλημα την Κυριακή εκτός έδρας με την Βελέζ Σάρφιλντ. Ο Ινσούα θα συναντήσει στην Νιούελς τον Σκόκο, τον Μπελούτσι και τον Μάξι Ροντρίγκες. enwsi.gr