“Χείμαρρος” ο Κώστας Αρζόγλου: “Ο Γιώργος Κιμούλης μου έριξε μια αγκωνιά στο στήθος” - ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Συμβαινει τώρα

Home Top Ad

Πέμπτη 4 Φεβρουαρίου 2021

“Χείμαρρος” ο Κώστας Αρζόγλου: “Ο Γιώργος Κιμούλης μου έριξε μια αγκωνιά στο στήθος”

 

Στο Πρωινό και στην Μαίρη Αρώνη έδωσε συνέντευξη ο Κώστας Αρζόγλου, όπου μίλησε για την πολύ άσχημη εμπειρία που είχε σε παράσταση με τον Γιώργο Κιμούλη.

«Ήταν πολύ έντιμη και φιλική η σχέση μου με τον Γιώργο Κιμούλη πριν το 1989. Η παράσταση αυτή ήταν πολύ επιτυχημένη και αυτή την επιτυχία προσπαθούσε να καρπωθεί μόνος του ο Γιώργος Κιμούλης. Θυμάμαι ότι στην επίσημη πρεμιέρα που ήταν καλεσμένοι διάφοροι άνθρωποι και ήθελε να δείξει ο Γιώργος Κιμούλης ποιος είναι, εκεί που είχαμε μια ομαδική υπόκλιση στο τέλος και φαινόντουσαν όλοι, ο Γιώργος μάς παράτησε όλους και πήγε μπροστά να υποκλιθεί ο ίδιος και να κάνει show. Εκείνη τη στιγμή έμεινε έκθαμβη η Ελένη Κούρκουλα και μπράβο της κι εγώ έμεινα ξερός γιατί άλλον Γιώργο ήξερα. Με έβγαλε μπροστά στη σκηνή και υποκλίθηκα μόνος μου. Έφαγα μια αγκωνιά από τον Γιώργο στο στήθος. Είναι μια νοοτροπία του ’50.», εξομολογήθηκε ο Κώστας Αρζόγλου.
«Πάψαμε να μιλάμε και κάναμε 30 χρόνια. Σε αυτή την επιτυχία ήταν σαν να πήγαινα σε καταναγκαστικά έργα. Όταν έγινε επιτέλους η τελευταία παράσταση και γύρισα σπίτι, με ρώτησε η Έλενα «Πώς νιώθεις;» και απάντησα «Σαν να έπεσε η χούντα»…», είπε χαρακτηριστικά ο Κώστας Αρζόγλου.