Τελευταία εξέλιξη: Ελήφθη η απόφαση για τον Πέτρο Φιλιππίδη - ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Συμβαινει τώρα

Home Top Ad

Κυριακή 7 Φεβρουαρίου 2021

Τελευταία εξέλιξη: Ελήφθη η απόφαση για τον Πέτρο Φιλιππίδη

 Είναι το πρόσωπο των ημερών μετά τις επώνυμες καταγγελίες που έγιναν εις βάρος του. Ο Πέτρος Φιλιππίδης πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο και πλέον ετοιμάζει τις επόμενες κινήσεις του.

Όσα γράφονταν για αυλαία της σειράς Χαιρέτα μου τον Πλάτανο στην οποία πρωταγωνιστεί δεν ισχύουν. Η σειρά θα συνεχιστεί κανονικά στην ΕΡΤ και θα ολοκληρώσει τον κύκλο της όπως ήταν προγραμματισμένο.

Μόνο που στο εξής δεν θα βλέπουμε τον Πέτρο Φιλιππίδη σε αυτή. Ο γνωστός ηθοποιός θα παραιτηθεί για λόγους υγείας και έτσι η παραγωγή της σειράς σε συνεργασία με τους σεναριογράφους θα αλλάξουν την υπόθεση.

Περίπτωση αντικατάστασης του υπάρχει, αλλά δεν συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες. Το επικρατέστερο πλάνο αυτή τη στιγμή είναι να υπάρχει ένα σεναριακό τρικ που θα… διώξει τον χαρακτήρα που υποδύεται ο Πέτρος Φιλιππίδης από τη σειρά προκειμένου αυτή να συνεχιστεί και να ολοκληρωθεί χωρίς εκείνον.

Την Τρίτη που θα συνεχιστούν τα γυρίσματα θα έχουν δρομολογηθεί οι εξελίξεις με το τέλος της συνεργασίας των δυο πλευρών… Πηγή: instanews.gr