Ο Δημήτρης Μοθωναίος απαντά στον γιο του Κούγια: «Ως πότε θα κληρονομούνται οι συμπεριφορές από πατέρα σε γιο»; - ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Συμβαινει τώρα

Home Top Ad

Τρίτη 23 Φεβρουαρίου 2021

Ο Δημήτρης Μοθωναίος απαντά στον γιο του Κούγια: «Ως πότε θα κληρονομούνται οι συμπεριφορές από πατέρα σε γιο»;

Δείτε την ανάρτηση του ηθοποιού στο Instagram
Την ανάρτηση του γιου του Αλέξη Κούγια σχολίασε ο Δημήτρης Μοθωναίος. Ο Χρήστος Κούγιας, γιος του γνωστού ποινικολόγου, σε ανάρτησή του στο Instagram έγραψε για τις απειλές που δέχθηκε η οικογένειά τους, μετά την ανάληψη της υπεράσπισης του Δημήτρη Λιγνάδη.

Ο Δημήτρης Μοθωναίος, που πριν μερικές ημέρες συγκλόνισε με την εξομολόγησή του για την κακοποίηση που υπέστη από την ηλικία των 6 ετών, σχολίασε με ανάρτησή του στο Instagram:


«Αντιλαμβάνομαι απόλυτα τον θυμό, τον πληγωμένο εγωισμό, τον φόβο και την ανάγκη υπεράσπισης του συμβόλου του πατέρα που βρίσκεται ανάμεσα στις γραμμές αυτής της δημοσίευσης. Επιτρέψτε μου με αφορμή αυτό το ερέθισμα και φυσικά χωρίς να αναφέρομαι σε συγκεκριμένα πρόσωπα, να αναρωτηθώ το εξής:

Ως πότε θα κληρονομούνται οι συμπεριφορές και τα τραύματα από παππού σε πατέρα και από πατέρα σε γιο; Γιατί δε σπάμε επιτέλους την αιώνια αυτή αλυσίδα της κακοποίησης, μήπως κατά τύχη, ανακαλύψουμε και εμείς τη δυνατότητα, έστω να γίνουμε κάτι άλλο από αυτό που θεωρείται το προδιαγεγραμμένο για εμάς; Είναι πιο απλό από ότι νομίζουμε. Πιστέψτε με το έχω κάνει ο ίδιος».

Δείτε τις αναρτήσεις:

Ο ηθοποιός ανέβασε πρώτα το κείμενο του Χρήστου Κούγια:
Και αμέσως μετά απάντησε:
 protothema.gr