Στην αποστολή του Ολυμπιακού Παπασταθόπουλος και Λαλά για ΟΦΗ! - ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Συμβαινει τώρα

Home Top Ad

Σάββατο 6 Φεβρουαρίου 2021

Στην αποστολή του Ολυμπιακού Παπασταθόπουλος και Λαλά για ΟΦΗ!

 Το ντεμπούτο τους με την ερυθρόλευκη φανέλα ενδέχεται να κάνουν Σωκράτης Παπασταθόπουλος και Κένι Λαλά, καθώς αμφότεροι συμπεριλήφθηκαν για πρώτη φορά στην αποστολή του Ολυμπιακού, ενόψει της αυριανής (07/02, 17:15) αναμέτρησης με τον ΟΦΗ στο Φάληρο!

Ειδικά σε ό,τι έχει να κάνει με τον 32χρονο αμυντικό, δούλεψε πολύ το τελευταίο διάστημα και ο Πέδρο Μαρτίνς μπορεί να τον υπολογίζει, πλέον, κανονικά, έστω και αν δεν είναι ακόμη στο 100% για να ξεκινήσει βασικός.

Όσο για τον Γάλλο, είναι έτοιμος από πλευράς φυσικής κατάστασης και λογικά θα τον δούμε απέναντι στους Κρητικούς.

Όπως ενημερώνει ο Ολυμπιακός, λοιπόν, με προπόνηση, που διεξήχθη το απόγευμα του Σαββάτου στο Αθλητικό Κέντρο του Ρέντη, ολοκληρώθηκε η προετοιμασία για την εντός έδρας αναμέτρηση με τον ΟΦΗ.

Αμέσως μετά την τελευταία προπόνηση ο κ. Πέδρο Μαρτίνς ανακοίνωσε την αποστολή για τον αγώνα της 21ης αγωνιστικής, η οποία αποτελείται από 23 ποδοσφαιριστές.

Αναλυτικά: Σα, Κρίστινσον, Τζολάκης, Λαλά, Ντρέγκερ, Σεμέδο, Μπα, Παπασταθόπουλος, Ρέαμπτσιουκ, Ανδρούτσος, Εμβιλά, Μπουχαλάκης, Καμαρά, Μασούρας, Βρουσάι, Ραντζέλοβιτς, Μπρούμα, Βαλμπουενά, Φορτούνης, Τιάγκο Σίλβα, Κάιπερς, Χασάν, Ελ Αραμπί. sport-fm.gr