Αυτή είναι η καθηγήτρια που κατηγορείται ότι αποπλάνησε 13χρονο μαθητή της - ΦΩΤΟ - ΒΙΝΤΕΟ - ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Συμβαινει τώρα

Home Top Ad

Τετάρτη 3 Φεβρουαρίου 2021

Αυτή είναι η καθηγήτρια που κατηγορείται ότι αποπλάνησε 13χρονο μαθητή της - ΦΩΤΟ - ΒΙΝΤΕΟ

 Σοκάρει η καταγγελία για αποπλάνηση 13χρονου μαθητή από την καθηγήτριά του. Η 36χρονη φιλόλογος κατηγορείται ότι αποπλάνησε τον μαθητή της Β Γυμνασίου, στον οποίο έκανε ιδιαίτερα μαθήματα. Η κατηγορούμενη πήρε προθεσμία για να απολογηθεί στον ανακριτή την επόμενη εβδομάδα, καθώς σε βάρος της σχηματίστηκε δικογραφία για αποπλάνηση και ασέλγεια σε βάρος ανηλίκου.

Οι αρχές εξετάζουν τώρα αν υπάρχουν και άλλα παιδιά, που έπεσαν θύματα αποπλάνησης από την φιλόλογο.

Η καθηγήτρια έκανε μαθήματα στο παιδί από τις αρχές του 2020 και σύμφωνα με τις κατηγορίες είχε ερωτικές σχέσεις μαζί του στο αυτοκίνητο και σε ξενοδοχείο της Αθήνας, όπου φαίνεται να τον παρέσυρε. Πληροφορίες, δε, αναφέρουν πως του είχε ζητήσει να φύγουν στο εξωτερικό, αναφέρεται στο ρεπορτάζ του MEGA.

Όλα αυτά φαίνεται πως γίνονταν για μεγάλο χρονικό διάστημα αφού οι γονείς του παιδιού φέρονται να της είχαν απόλυτη εμπιστοσύνη.

Σύμφωνα με νομικές και δικαστικές πηγές, οι πράξεις της εν λόγω 36χρονης καθηγήτριας φαίνεται να επιβεβαιώνονται από ευρήματα (SMS και φωτογραφίες) στο κινητό του 13χρονου, με σχετικές εκμυστηρεύσεις.

Δείτε το βίντεο ΕΔΩ

Η 36χρονη είναι μητέρα ενός παιδιού. Ειδικός ψυχολόγος πήρε ήδη κατάθεση από τον 13χρονο μαθητή, στο κινητό και τον υπολογιστή του οποίου εντοπίστηκαν πολλές φωτογραφίες, βίντεο και μηνύματα, τα οποία είχε στείλει η 36χρονη. Η σχέση φαίνεται πως κράτησε περίπου τρεις μήνες.