ΑΕΚ: Μερική ρήξη χιαστού ο Μπογέ! - ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Συμβαινει τώρα

Home Top Ad

Παρασκευή 26 Απριλίου 2019

ΑΕΚ: Μερική ρήξη χιαστού ο Μπογέ!

ΑΕΚ: Μερική ρήξη χιαστού ο Μπογέ!Σοβαρός αποδείχθηκε ο τραυματισμός του Λούκας Μπογέ στο χθεσινό ματς με τη Λαμία αφού οι εξετάσεις έδειξαν μερική ρήξη οπίσθιου χιαστού. Έχει ελπίδες πάντως ο Αργεντινός να προλάβει τον τελικό του Κυπέλλου.

Στην ΑΕΚ υπήρχε ανησχυχία έπειτα από τον τραυματισμό του Λούκας Μπογέ στο χθεσινό ματς με τη Λαμία. Ο Αργεντινός άσος τραυματίστηκε στο γόνατο και σήμερα το πρωί υποβλήθηκε σε εξετάσεις στο Ιατρικό Κέντρο παρουσία του ιατρού της Ένωσης, Άλκη Καλλιακμάνη.

Οι εξετάσεις έδειξαν μερική ρήξη οπίσθιου χιαστού συνδέσμου για τον Μπογέ, ο οποίος ήδη έχει ξεκινήσει αγωγή και η κατάστασή του θα επανεκτιμάται σε καθημερινή βάση. Τη δεδομένη στιγμή δεν μπορεί να εκτιμηθεί ο χρόνος της αποθεραπείας του και αν καταφέρει να προλάβει τον τελικό του Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ, κάτι που θα εξαρτηθεί από τον τρόπο που θα ανταποκριθεί στις θεραπείες. Πάντως ο Αργεντινός έχει ελπίδες να προλάβει την αναμέτρηση.

Στη σημερινή προπόνηση, οι παίκτες της ΑΕΚ που αγωνίστηκαν κόντρα στη Λαμία ακολούθησαν αποκατάσταση, με τον Μανόλο Χιμένεθ να δίνει τριήμερη άδεια για το Πάσχα και τους κιτρινόμαυρους να επιστρέφουν στις προπονήσεις την Τρίτη στις 12:00. gazzetta.gr