Σέρρες: Το βίντεο ντοκουμέντο με τον καθηγητή των ΤΕΙ που εκθέτει το κράτος – Αποδοκιμασίες και οργή – Το ροζ μυστικό για τις φοιτήτριες! - ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Συμβαινει τώρα

Home Top Ad

Πέμπτη 4 Οκτωβρίου 2018

Σέρρες: Το βίντεο ντοκουμέντο με τον καθηγητή των ΤΕΙ που εκθέτει το κράτος – Αποδοκιμασίες και οργή – Το ροζ μυστικό για τις φοιτήτριες!


Η σύλληψη του καθηγητή στο ΤΕΙ Σερρών, καθυστέρησε όπως φαίνεται εδώ και τουλάχιστον μία τριετία. Η δράση του ήταν γνωστή, οι καταγγελίες διαδέχονταν η μία την άλλη, αλλά το κράτος για ακόμα μια φορά σε πλήρη αδράνεια. Αποτέλεσμα ήταν ο καθηγητής των ΤΕΙ όχι μόνο να συνεχίζει τη δράση του, αλλά να πιστεύει πως δεν κινδυνεύει από κανέναν.
Οι αποδοκιμασίες φοιτητών τον άφηναν παγερά αδιάφορο. Για εκείνον σημασία είχαν τα ανταλλάγματα. Τα φακελάκια που έπαιρνε από τους φοιτητές που ήθελαν να ξεμπερδεύουν μαζί του, αλλά και το πως θα εκβιάσει φοιτήτριες για να καταλήξουν στο κρεβάτι του.

Βίντεο ντοκουμέντο: Οι αποδοκιμασίες φοιτητών

Στην εκπομπή «Μαζί σου» της Τατιάνας Στεφανίδου στον ΣΚΑΪ προβλήθηκε ένα βίντεο που βάζει σε σκέψεις. Σε τελετή ορκωμοσίας πριν από τρία ολόκληρα χρόνια, ο συγκεκριμένος καθηγητής αποδοκιμάζεται έντονα από φοιτητές.
Η δράση του είναι γνωστή στις Σέρρες από τότε. Παρόλα αυτά, ο 59χρονος μένει στη θέση του και συνεχίζει. Το κράτος δεν κάνει απολύτως τίποτα. Καθυστερεί και αφήνει φοιτητές, φοιτήτριες αλλά και γονείς, παγιδευμένους στα δίχτυα του.

Φοιτήτρια στο NewsIt.gr: Οι διαστροφές του καθηγητή

Φοιτήτρια που αναγκάστηκε να πληρώσει είναι αποκαλυπτική. Η ταρίφα όπως μας λέει ήταν 250 ευρώ για το κάθε μάθημα. «Εγώ χρωστούσα 9 μαθήματα και πλήρωσα 2.250 ευρώ. Επειδή οι γονείς μου δεν είχαν χρήματα αναγκάστηκα να δουλέψω. Ζήτησα να μου κάνει μια καλύτερη τιμή αλλά αρνήθηκε» μας λέει και συνεχίζει…
«Ήξερα ότι πολλές φοιτήτριες ήταν αναγκασμένες να βγουν μαζί του. Μου είχαν πει πως αν πάω και δείξω λίγο στήθος θα περάσω το μάθημα. Εγώ δεν υπήρχε περίπτωση να κάνω κάτι τέτοιο και γι’ αυτό πλήρωσα».

Πατέρας φοιτήτριας: Του έδωσα 2.250 ευρώ από τη σύνταξη

Πατέρας φοιτήτριας που έπεσε στα δίχτυα του καθηγητή μιλάει στο NewsIt.gr. Όπως μας λέει ο 59χρονος την έκοβε συνεχώς σε 9 μαθήματα και έτσι κλήθηκε να πληρώσει. Αν και συνταξιούχος βρήκε τα 2.250 ευρώ που ζητούσε ο κατά τα άλλα εκπαιδευτικός και του τα έδωσε.
«Μετά το παιδί μου θα περνούσε και λευκή κόλλα να έδινε. Ο καθηγητής της είχε προτείνει να βγούνε πριν του δώσει τα χρήματα αλλά το παιδί μου αρνήθηκε. Στη συνέχεια την έκοβε συνεχώς. Έπρεπε να πληρώσουμε και αυτό ήταν κοινό μυστικό»
Για καταγγελίες επικοινωνήστε μαζί μας στο: info@newsit.gr
Στο μεταξύ και σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο συγκεκριμένος καθηγητής φέρεται να είχε στήσει μια ολόκληρη φάμπρικα του σεξ στο ΤΕΙ που έκανε μάθημα, καθώς τις φοιτήτριες που του είχαν “γυαλίσει”, τις έκοβε στο μάθημα του και στην συνέχεια ζητούσε μια απλή…. “εξυπηρέτηση” από αυτές προκειμένου να τις περάσει.
Οι κινήσεις του καθηγητή με το περουκίνι ήταν γνωστές στους περισσότερους φοιτητές, ενώ παράλληλα οι καταγγελίες που φέρεται να είχαν γίνει σε βάρος του ήταν δεκάδες, χωρίς όμως μέχρι τώρα να έχει υπάρξει αποτέλεσμα, μέχρι που μπλέχτηκε στο παιχνίδι η υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων της ΕΛ.ΑΣ, βάζοντας ένα τέλος στην δραστηριότητα του καθηγητή και των συνεργών του, οι οποίοι στην κυριολεξία είχαν θησαυρίσει από τα “ιδιαίτερα” μαθήματα που τους έστελνε ο καθηγητής με το περουκίνι…πάντα βέβαια με το αζημίωτο.

Η σύλληψη του του καθηγητή

Το ποτήρι ξεχείλισε όταν φοιτητές στα ΤΕΙ Σερρών κατήγγειλαν, πως ο καθηγητής τους είχε κόψει στο μάθημα του στην εξεταστική και εμμέσως πλην σαφώς τους πρότεινε να πάνε σε ένα συγκεκριμένο φροντιστήριο να παρακολουθήσουν μαθήματα και αφού πληρώσουν την ταρίφα των 250 ευρώ, τότε σίγουρα θα περάσουν το μάθημα του και μάλιστα με πολύ καλό βαθμό.
Οι δυο φοιτητές αρχικά αντέδρασαν και ζήτησαν επανεξέταση των γραπτών τους, για να λάβουν βέβαια αρνητική απάντηση. Έτσι και αφού κατάλαβαν πως δεν θα βγάλουν άκρη και θα αναγκαστούν να πληρώσουν, εμμέσως βέβαια, στον καθηγητή “φακελάκι”, αποφάσισαν να δώσουν μιαν οριστική λύση, απευθυνόμενοι στην Εσωτερικών Υποθέσεων Βορείου Ελλάδος.
Οι αστυνομικοί προσημείωσαν τα χρήματα που θα έδιναν στο φροντιστήριο για τα δήθεν μαθήματα που θα έκαναν οι δυο φοιτητές – “βιτρίνα” δηλαδή για δικαιολογούνται τα ποσά μέσω των δήθεν μαθημάτων – και κανόνισαν το ραντεβού, ώστε να δώσουν το “φακελάκι” στους συνεργούς του καθηγητή.
Την στιγμή που ο συνεργός του καθηγητή με το περουκίνι παραλάμβανε τα χρήματα, επενέβησαν οι αστυνομικοί και τους συνέλαβαν, ενώ ένα δεύτερο κλιμάκιο Αστυνομικών συνελάμβανε ταυτόχρονα τον “καθηγητή φακελάκι” και μάλιστα μέσα στο γραφείο του στα ΤΕΙ.
Χαρακτηριστικό της δραστηριότητας που είχαν αναπτύξει οι συλληφθέντες, είναι το γεγονός πως στην κατοχή τους βρέθηκαν μετρητά ύψους 178.000 ευρώ, αλλά και εμβάσματα σε τράπεζες του εξωτερικού ύψους 140.000 ευρώ.
Παράλληλα μετά τις συλλήψεις έχει ανοίξει ένας νέος κύκλος ερευνών, καθώς οι καταγγελίες για παρενόχληση φοιτητριών από τον ίδιο καθηγητή και τις παραινέσεις του προκειμένου να βρεθούν στο κρεβάτι του ώστε να περάσουν αβίαστα το μάθημα του, στην κυριολεξία πέφτουν “βροχή”.
Κατά συνέπεια ο ανακριτής που θα αναλάβει την υπόθεση έχει δύσκολο έργο, καθώς θα πρέπει να εξετάσει μια προς μια τις καταγγελίες για την σεξουαλική παρενόχληση των φοιτητριών και βέβαια τα ανταλλάγματα που έδωσαν στο “παθιασμένο” καθηγητή, ώστε να περάσουν το μάθημα του.

Έκκληση από τον Πρύτανη του ΤΕΙ

Να αποκαλύψουν επωνύμως στις αρχές όσα τυχόν γνωρίζουν για τη δράση του καθηγητή του ΤΕΙ Κ.Μακεδονίας και των δύο ιδιοκτητών φροντιστηρίου στις Σέρρες, που συνελήφθησαν από τους «αδιάφθορους» της ΕΛ.ΑΣ., κατηγορούμενοι για εμπλοκή σε υποθέσεις δωροληψίας, καλεί τους φοιτητές ο πρύτανης του Ιδρύματος, Δημήτρης Χασάπης.
Μιλώντας στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, ο κ.Χασάπης απευθύνθηκε μάλιστα στους φοιτητές που τυχόν διστάζουν να δώσουν πληροφορίες, λέγοντας ότι «θα φροντίσουμε να διασφαλίσουμε την εγκυρότητα των πτυχίων τους, με νόμιμο τρόπο».«Οποιοσδήποτε γνωρίζει κάτι και ιδίως οποιοσδήποτε ήταν θύμα αυτής της κατάστασης και αυτών των ανθρώπων, πρέπει οπωσδήποτε να το καταγγείλει, γιατί μόνο έτσι θα τιμωρηθούν αυτοί όπως τους αξίζει» δήλωσε ο πρύτανης του ΤΕΙ Κεντρικής Μακεδονίας, προτρέποντας τους φοιτητές να μιλήσουν επώνυμα στις αρχές για τη δράση των εμπλεκόμενων στην υπόθεση.
Ο κ. Χασάπης υπογράμμισε ότι «είναι άλλο να υπάρχει μια καταγγελία και άλλο να υπάρχουν 100 καταγγελίες» και πρόσθεσε πως«θα πάμε με τον νομικό στον εισαγγελέα, να δούμε εάν μπορεί να μας κοινοποιήσει μέρος της δικογραφίας, έτσι ώστε στην αυριανή σύγκλητο να δρομολογήσουμε τα πειθαρχικά μέτρα. Ο άνθρωπος αυτός δεν μπορεί να μπει στο αμφιθέατρο να διδάξει έτσι όπως έχει διαμορφωθεί η κατάσταση». Τόνισε δε πως η δική του εισήγηση προς την αυριανή σύγκλητο θα είναι να μην του ανατεθούν μαθήματα. newsit.gr