Τα iPhone Xs και Xs Max αντιμετωπίζουν σοβαρό πρόβλημα με τη φόρτιση - ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Συμβαινει τώρα

Home Top Ad

Δευτέρα 1 Οκτωβρίου 2018

Τα iPhone Xs και Xs Max αντιμετωπίζουν σοβαρό πρόβλημα με τη φόρτιση

iphonexsxsmax charging problemΣοβαρό πρόβλημα με την ενσύρματη φόρτιση των iPhone Xs και iPhone Xs Max φαίνεται να υπάρχει και να εξαπλώνεται με γρήγορους ρυθμούς μιας και πολλοί χρήστες αναφέρουν ότι τα συνδέουν με το καλώδιο φόρτισης και ορισμένα φορτίζουν υπό προϋποθέσεις ενώ άλλα δε φορτίζουν καν.



Υπάρχουν πολλοί κάτοχοι των iPhone Xs και Xs Max οι οποίοι δημοσιεύουν παράπονα στα forum της Apple και γενικά στο internet, όπου ήδη έχει φτιαχτεί το #ChargeGate στο οποίο αναφέρεται το πρόβλημα με τη φόρτιση των συσκευών. Σύμφωνα με αυτο, όταν τα iPhone είναι σε idle mode, δηλαδή ενεργοποιημένα αλλά με την οθόνη σβηστή, και ο χρήστης συνδέσει το καλώδιο φόρτισης, τότε αυτά δε φορτίζουν παρά μόνο όταν ενώ είναι συνδεδεμένα και ο χρήστης ενεργοποιήσει την οθόνη.

Άλλοι χρήστες αναφέρουν πως για να φορτίσουν τα iPhone θα πρέπει πρώτα να ενεργοποιήσουν την οθόνη και τότε μόνο να συνδέσουν το καλώδιο φόρτισης, ενώ ορισμένοι ισχυρίζονται πως ενώ ξεκινήσει η διαδικασία της φόρτισης και σβήσει η οθόνη αφού πλέον η συσκευή δε χρησιμοποιείται, τότε πατώντας το power button η συσκευή δεν ανταποκρίνεται και δεν ανοίγει.

Όλο αυτό το θέμα με τη φόρτιση έκανε τον Lewis Hilsenteger, τον άνθρωπο πίσω από το Unbox Therapy στο YouTube, να δοκιμάσει να φορτίσει τα iPhone Xs και Xs Max για να διαπιστώσει την έκταση του προβλήματος με τα αποτελέσματα να δείχνουν πως 3 στα 4 iPhone Xs Max και 2 στα 4 iPhone Xs δε φορτίζουν, παρά μόνο όταν ενεργοποιήσει την οθόνη τους.

Δεν είναι γνωστό τι προκαλεί αυτό το σοβαρό πρόβλημα και ακόμα δεν υπάρχει κάποια επίσημη τοποθέτηση από την Apple, με τους χρήστες να παραμένουν ανήσυχοι και συνάμα ενοχλημένοι όταν μια συσκευή που κοστίζει τόσα χρήματα, να έχει τέτοιου είδους προβλήματα, τα οποία δεν είναι γνωστό αν τα προκαλεί bug στο iOS 12 ή είναι θέμα hardware.
iphonexsxsmax charging problem