«Βόμβα» για την αποφυλάκιση του Αριστείδη Φλώρου! «Πλαστογραφήθηκε η υπογραφή μου» λέει η γιατρός - ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Συμβαινει τώρα

Home Top Ad

Σάββατο 1 Σεπτεμβρίου 2018

«Βόμβα» για την αποφυλάκιση του Αριστείδη Φλώρου! «Πλαστογραφήθηκε η υπογραφή μου» λέει η γιατρός

«Βόμβα» για την αποφυλάκιση του Αριστείδη Φλώρου! «Πλαστογραφήθηκε η υπογραφή μου» λέει η γιατρός | Newsit.gr- Νέα τροπή στην υπόθεση αποφυλάκισης του Αριστείδη Φλώρου - "Πλαστογραφήθηκε η υπογραφή μου" λέει η γιατρός που υπέγραψε την γνωμάτευση - Υποστηρίζει πως δεν τον συνάντησε ποτέ από κοντά
Νέα τροπή έρχεται να δώσει στην υπόθεση του Αριστείδη Φλώρου η γιατρός που φαίνεται να υπέγραψε την υπόθεση γνωμάτευσης με την οποία αποφυλακίστηκε.
Συγκεκριμένα η γιατρός Καλλιρόη Λάμπρου με δηήλωσή της στο NEWS 24/7 και στην συνάδελφο Πέρσα Μπόλια, δήλωσε ότι ουδέποτε συνάντησε τον κ. Φλώρο!
Η κ.Λάμπρου φέρεται να υπογράφει σχετική γνωμάτευση μετά από εξέταση στο εργαστήριο μελέτης ύπνου του νοσοκομείου «Ευαγγελισμός» , όμως όπως αναφέρει αυτή η υπογραφή είναι πλαστή.
Αναλυτικά η δήλωσή της έχει ως εξής: «Σας γράφω από το εξωτερικό οπού έχω ξεκινήσει να εργάζομαι προσφάτως και έχω πέσει από τα σύννεφα με αυτά που έμαθα σήμερα.
Κατά την τριετή μου παραμονή ως Πανεπιστημιακή υπότροφος στο εργαστήριο μελέτης ύπνου του Ευαγγελισμού ουδέποτε συνάντησα τον κ. Φλώρο και ουδέποτε έβαλα την υπογραφή μου σε σχετική γνωμάτευση μελέτης ύπνου.
Η φερόμενη ως υπογραφή μου ήταν πλάστη και χρησιμοποιήθηκε καταχρηστικά για λόγο, τον οποίο και δεν γνωριζω.
Έχει θίγει η ιατρική μου τιμή και ελπίζω σύντομα να αποκατασταθεί η αλήθεια».
Με εκτίμηση
Καλλιρρόη Λάμπρου»

«Θόρυβος» για ανυπόστατες υπογραφές

Πριν από την δήλωση αυτή είχε προηγηθεί η δημοσίευση εγγράφων από το «documento»,  στα οποία φαίνεται πως η γιατρός που έβαλε υπογραφή στη σχετική γνωμάτευση δεν υπήρξε, καθ’ όλη τη διάρκεια της παραμονής της στον Ευαγγελισμό, ιατρός κλάδου ΕΣΥ, με αποτέλεσμα η σφραγίδα της να είναι «ανυπόστατη», ενώ επιπρόσθετα  δεν υπήρξε καμία υπογραφή του επιστημονικά υπεύθυνου «ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟΥ ΜΕΛΕΤΗΣ ΥΠΝΟΥ» ή του καθηγητή της Κλινικής Εντατικής Θεραπείας.
Από Νοσοκομείο ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΣ προς ΕΦΚΑ
ΘΕΜΑ: Παροχή στοιχείων
Σε συνέχεια του υπ’ αριθμόν…. Εγγράφου μας και στα πλαίσια διερεύνησης των αναφερομένων στα υπ’ αριθμόν(…) έγγραφα που μας αποστείλατε, σας γνωρίζουμε τα κάτωθι:
Α. Όπως προκύπτει από τα τηρούμενα στην υπηρεσία μας στοιχεία η κυρία Λάμπρου Καλλιρρόη του Κωνσταντίνου, ιατρός-πνευμονολόγος με γνωστικό αντικείμενο πνευμονολογία-διαταραχές του ύπνου τοποθετήθηκε στην Α κλινική εντατικής θεραπείας ως πανεπιστημιακή υπότροφος σε εφαρμογή του υπ αριθμόν (…)
Σημειώνουμε ότι η ως άνω αναφερόμενη ιατρός δεν υπήρξε καθόλη τη διάρκεια της παραμονής της στον Ευαγγελισμό, ιατρός κλάδου ΕΣΥ και ως εκ τούτου η σφραγίδα της στο έγγραφο ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ ΜΕΛΕΤΗΣ ΥΠΝΟΥ ΤΟΥ ΦΛΩΡΟΥ ΑΡΙΣΤΕΙΔΗ «ΕΠΙΜΕΛΗΤΡΙΑ ΚΕΘ» είναι ανυπόστατη.
Επιπρόσθετα το ανώτερο έγγραφο δεν φέρει την υπογραφή του επιστημονικά υπεύθυνου του ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟΥ ΜΕΛΕΤΗΣ ΥΠΝΟΥ ή του καθηγητή της Κλινικής Εντατικής Θεραπείας.
Β. Το ως άνω έγγραφο αποτελεσμάτων μελέτης ύπνου δεν συνοδεύεται και από το θεραπευτικό κομμάτι της μελέτης c-pap.
Γ. Δεν υπάρχει ιατρική βεβαίωση-γνωμάτευση για ΚΕΠΑ υπογεγραμμένη από τον επιστημονικά υπεύθυνο του εργαστηρίου μελέτης ύπνου ή του καθηγητή κλινικής εντατικής θεραπείας.
Η ΔΙΟΙΚΗΤΡΙΑ ΓΝΑ «ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΣ – ΟΦΘΑΛΜΙΑΤΡΕΙΟ ΑΘΗΝΩΝ – ΠΟΛΥΚΛΙΝΙΚΗ»
Π. Γκουλάκη – Μητσάκη
Έφεση από την Εισαγγελία Εφετών Εύβοιας
Νωρίτερα από την Εισαγγελία Εφετών Εύβοιας ασκήθηκε έφεση κατά του βουλεύματος  του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Χαλκίδας για την αποφυλάκισή του Αριστείδη Φλώρου.
Μάλιστα, αυτό συνέβη ενώ σήμερα (31.08.2018) ο αντεισαγγελέας του Αρείου Πάγου, Χαράλαμπος Βουρλιώτης με παραγγελία προς τον Εισαγγελέα Εφετών Ευβοίας, Λάμπρο Σοφουλάκη, ζητούσε να μελετηθεί το ενδεχόμενο άσκησης έφεσης κατά του βουλεύματος για την αποφυλάκιση του Αριστείδη Φλώρου, το οποίο χαρακτήριζε  «κάθε άλλο παρά εμπεριστατωμένο και πειστικό». Μετά την παραγγελία του κ. Βουρλιώτη ήδη σύμφωνα με πληροφορίες ασκήθηκε η έφεση κατά του βουλεύματος αποφυλάκισης του Αρ. Φλώρου.
Η παραγγελία του αντεισαγγελέα του Αρείου Πάγου ήρθε σήμερα ενώ ήδη ο επικεφαλής της εισαγγελίας Εύβοιας  την περασμένη  εβδομάδα είχε ζητήσει όλα τα στοιχεία της υφ’ όρων απόλυσης Φλώρου για να μελετήσει αυτό το ενδεχόμενο.
Σύμφωνα με πληροφορίες ο αντεισαγγελέας του Αρείου Πάγου, στην παραγγελία του ανέφερε πως «ενόψει του ότι το ιατρικό πιστοποιητικό αναπηρίας στο οποίο στηρίχθηκε η θετική κρίση του συμβουλίου Πλημμελειοδικών Χαλκίδας είναι προσήλως αόριστοασαφές και ως εκ τούτου ατεκμηρίωτο ως προς τη συνδρομή του διαλαμβανόμενου ποσοστού αναπηρίας 70%. Και αυτό γιατί δεν προσδιορίζονται οι συγκεκριμένες παθήσειςκαι το σχετικό ποσοστό αναπηρίας αλλά σημειώνεται απλώς ότι το 35%  οφείλεται σε ψυχιατρική πάθηση».
Επιπλέον ο εισαγγελέας ανέφερε ότι δεν διευκρινίζεται ο τρόπος υπολογισμού του συνολικού ποσοστού αναπηρίας ενώ δεν φαίνεται να έχει επισυναφθεί στη δικογραφία το σχετικό πρακτικό της αρμόδιας επιτροπής ΚΕΠΑ που εξέδωσε την επίμαχη πιστοποίηση. Όλα αυτά, κατά τον κ. Βουρλιώτη, καθιστούν το βούλευμα «κάθε άλλο εμπεριστατωμένο και πειστικό».
Την ίδια στιγμή τη δικαστική οδό παίρνει και το έγγραφο της διοικήτριας του Ευαγγελισμού, Π. Γκουλάκη – Μητσάκη, σύμφωνα με το οποίο η γνωμάτευση για τον Φλώρο, φέρει «ανυπόστατη» σφραγίδα. Σύμφωνα με πληροφορίες από δικαστικές πηγές, το έγγραφο διαβιβάζεται στον προϊστάμενο της εισαγγελίας Πρωτοδικών Χαλκίδας, Δημ. Προκοπίου, ο οποίος εδώ και μέρες έχει διατάξει προκαταρκτική εξέταση για αδικήματα όπως «ψευδή βεβαίωση» και «δωροδοκία». Όταν παραληφθεί δε θα διαβιβαστεί στον ειρηνοδίκη Αθηνών που έχει αναλάβει με εντολή του κ. Προκοπίου να συγκεντρώσει μαρτυρικές καταθέσεις και βέβαια να ορίσει πραγματογνώμονα για να επανεξετάσει τον Αρ. Φλώρο.
Υπενθυμίζεται ότι ο Αριστείδης Φλώρος είχε καταδικαστεί από το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων για υπεξαίρεση και ξέπλυμα μαύρου χρήματος σε ποινή φυλάκισης 21 ετών και χρηματική ποινή ύψους 1,5 εκατομμυρίων ευρώ.
με πληροφορίες από: news247.gr