Ο Πούτιν πήρε το… καλάσνικοφ κι άνοιξε πυρ! Video - ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Συμβαινει τώρα

Home Top Ad

Πέμπτη 20 Σεπτεμβρίου 2018

Ο Πούτιν πήρε το… καλάσνικοφ κι άνοιξε πυρ! Video


Οι εικόνες του Βλαντιμίρ Πούτιν να πυροβολεί και να δοκιμάζει το νέο καλάσνικοφ, σε χώρο της εταιρίας έξω από τη Μόσχα, φυσικά μεταδόθηκαν από τη ρωσική κρατική τηλεόραση κι όχι μόνο.
Με το κοστούμι του, τα ειδικά γυαλιά και τα ακουστικά του, ο Πούτιν στάθηκε μπροστά στο νέο καλάσνικοφ, αυτοσυγκεντρώθηκε και πάτησε τη σκανδάλη. Και φυσικά τα πήγε εξαιρετικά, αφού πέτυχε περισσότερους από τους μισούς στόχους.
Φωτογραφία Reuters
Φωτογραφία Reuters
Φωτογραφία Reuters
Φωτογραφία Reuters
«Ο στόχος ήταν τοποθετημένος σχεδόν στη μέγιστη απόσταση του βεληνεκούς του τουφεκιού», σύμφωνα με το Russia 24. Ο δημοσιογράφος του καναλιού πρόσθεσε πως ο Ρώσος πρόεδρος χρησιμοποίησε τεχνική επαγγελματία, κρατώντας την αναπνοή του καθώς έριχνε, ανάμεσα σε δύο χτύπους της καρδιάς κάθε φορά, όπως εκπαιδεύονται οι ελεύθεροι σκοπευτές.
Ο Πούτιν «πυροβόλησε πέντε φορές και πέτυχε τον στόχο πάνω από τις μισές», διαβεβαίωσε το τηλεοπτικό δίκτυο.
Δείτε το video με τα… κατορθώματα του Πούτιν
Σύμφωνα με το τηλεοπτικό δίκτυο του ρωσικού υπουργείου Άμυνας, το Ζβεζντά («Αστέρι»), το νέο ημιαυτόματο τουφέκι SVC-380 είναι «ένα υπερσύγχρονο όπλο προορισμένο για τους Ρώσους επίλεκτους σκοπευτές».
Φωτογραφία Reuters
Φωτογραφία Reuters
Η ρωσική κατασκευάστρια όπλων Καλάσνικοφ είναι γνωστή για το θρυλικό τουφέκι εφόδου της, το AK-47, το οποίο επιλέγουν εδώ και δεκαετίες στρατοί και κινήματα ανταρτών σε όλο τον κόσμο.
Η εταιρεία ανακοίνωσε στα τέλη Αυγούστου ότι σκοπεύει τώρα να επιτεθεί στην αγορά των ηλεκτρικών οχημάτων, παράγοντας ένα vintage αυτοκίνητο σοβιετικής έμπνευσης.
Με πληροφορίες από ΑΠΕ – ΜΠΕ