«Ο Ναουέλ είναι ο παίκτης του μέλλοντος, έτοιμος για Ολυμπιακό»! (vids) - ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Συμβαινει τώρα

Home Top Ad

Τρίτη 4 Σεπτεμβρίου 2018

«Ο Ναουέλ είναι ο παίκτης του μέλλοντος, έτοιμος για Ολυμπιακό»! (vids)

«Ο Ναουέλ είναι ο παίκτης του μέλλοντος, έτοιμος για Ολυμπιακό»! (vids)Ο Ισπανός δημοσιογράφος και σχολιαστής του COPE, Χουάν Μαριάνο Νογκάλες, σχολιάζει στο Gazzetta.gr το προφίλ του Ματίας Ναουέλ και το ποδοσφαιρικό του background. Τι λέει για την προοπτική του Ολυμπιακού και τι μπορεί να πετύχει.
Παίκτης που έχει περάσει από τη Β' ομάδα της Μπαρτσελόνα που του είχε βάλει και οψιόν αγοράς δεν θα μπορούσε να αποτελεί τυχαίος, όπως έχουμε τονίσει ξανά.

Το... σαράκι του ποδοσφαίρου ο Ματίας Ναουέλ το είχε από μικρός. Γεννημένος στις 22 Νοεμβρίου του 1996 στο Ροσάριο της Αργεντινής βρέθηκε πιτσιρικάς στις Ακαδημίες της Βιγιαρεάλ στην γενέτειρά του για να μεταβεί από εκεί στην Ισπανία και τις υποδομές της εν λόγω ισπανικής ομάδας. Στο «Κίτρινο Υποβρύχιο» ο Ναουέλ είχε 20 συμμετοχές με την πρώτη ομάδα και αγωνίστηκε και στο Κύπελλο Ισπανίας, όπου έβαλε το πρώτο του γκολ, όπως και στο Europa. Στο ξεκίνημα του 2017/18 πήγε δανεικός στην Μπέτις και στις 29 Γενάρη του ίδιου έτους η Μπαρτσελόνα έσπευσε να τον κλείσει ως δανεικό για το υπόλοιπο της χρονιάς με οψιόν αγοράς. Και εκεί φυσικά πήρε αρκετά παιχνίδια.

Ο Ναουέλ, που αν και Αργεντίνος έχει και ισπανικό διαβατήριο, παίζει αριστερός εξτρέμ αλλά με... ανάποδο πόδι. Μπορεί να χρησιμοποιεί εξίσου καλά και τα δύο πόδια του και έχει πολύ καλή τεχνική. Για την ηλικία του έχει σημαντικές εμπειρίες και παραστάσεις στην Ισπανία ενώ παίζει και σε οργανωτικό ρόλο καθώς μπορεί να κρατάει και να μοιράζει σωστά την μπάλα ως επιτελικός χαφ. Έχει ύψος 1.75 μέτρα και είναι 67 κιλά. Σε επίπεδο Εθνικών ομάδων ο Ναουέλ είχε  επιλέξει την Ισπανία. Ήταν μέλος της U-19 της Ισπανίας που κέρδισε το Euro του 2015 στην Ελλάδα.

Το Gazzetta.gr ζήτησε την άποψη του Ισπανού δημοσιογράφου και σχολιαστή του COPE, Χουάν Μαριάνο Νογκάλες Ραέδο, για τον παίκτη. «Φυσικά και τον ξέρουμε πολύ καλά στην Ισπανία. Ένα τέτοιο ταλέντο δεν θα μπορούσε να περάσει απαρατήρητο», σημειώνει αρχικά ο Νογκάλες.

«Παρότι δεν είναι ιδιαίτερα ψηλός έχει τρομερά ατομικά προσόντα. Φοβερή τεχνική, πολύ μεγάλη ένταση στο παιχνίδι του και ταχύτητα. Όσο ήρεμος μπορεί να είναι εκτός γηπέδου τόση ένταση και... ορμή έχει στον αγωνιστικό χώρο. Και φυσικά έχει καλά πόδια. Είναι ένας παίκτης που θέλει κανείς να τον βλέπει και πραγματικά αξίζει τον κόπο. Θα έλεγα ένας παίκτης του μέλλοντος διότι έχει όλο το... πακέτο», εξηγεί ο Νογκάλες. Τι περιμένει όμως σχετικά με τον Ναουέλ για τον Ολυμπιακό; «Είμαι σίγουρος ότι είναι έτοιμος για τον Ολυμπιακό. Μιλάμε για παίκτη που πέρασε από τη β' ομάδα της Μπάρτσα, την Μπέτις και τη Βιγιαρεάλ. Είναι στο επίπεδο που πρέπει για να παίξει καλά και  να κάνει διαφορά στον Ολυμπιακό», καταλήγει.

Η ΣΥΝΥΠΑΡΞΗ ΜΕ ΠΟΝΤΕΝΣΕ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ... ΠΑΠΑΔΕΣ!
Στον Ολυμπιακό με την έλευση του Ναουέλ περιμένουν πως και πως να... ταιριάξει στα άκρα με τον Ποντένσε. Και αυτό διότι είναι δύο πολύ γρήγοροι παίκτες και πολύ καλοί τεχνίτες. Θα είναι μία συνεργασία που θα μπορεί να αποφέρει πολύ καλά πράγματα στον αγωνιστικό χώρο...



gazzetta.gr