"Κλειδί" το πρώτο 25λεπτο για τον Ολυμπιακό - ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Συμβαινει τώρα

Home Top Ad

Πέμπτη 30 Αυγούστου 2018

"Κλειδί" το πρώτο 25λεπτο για τον Ολυμπιακό

Οι "ερυθρόλευκοι" περιμένουν μία Μπέρνλι που από το ξεκίνημα θα επιχειρήσει να βρει το δρόμο προς τα δίχτυα και να βάλει μπουρλότο στην υπόθεση πρόκριση. Ποιες οι απαντήσεις του Μαρτίνς.

O Ολυμπιακός κρίνει απόψε (30/8, 21.45) την ευρωπαϊκή του ύπαρξη. Με “όπλο” το 3-1 του Καραϊσκάκη καλείται να πάρει την πρόκριση μέσα στην Αγγλία και να αφήσει την Μπέρνλι να βολοδέρνει στην Premier League.


Οι "ερυθρόλευκοι" έχουν κάνει στο Φάληρο το αποφασιστικό βήμα για την πρόκριση και απομένει άλλο ένα για να δώσουν το “παρών” στην κλήρωση της Παρασκευής (31/8) για τους ομίλους του Europa League.

Ο Πέδρο Μαρτίνς περιμένει μία Μπέρνλι που θα βγει να παίξει ποδόσφαιρο και όχι... αντι-ποδόσφαιρο όπως συνέβη στο Καραϊσκάκη. Περιμένει μία Μπέρνλι που επειδή θα κυνηγάει το σκορ και θα επιδιώξει ένα γρήγορο γκολ, θα βγει στο χορτάρι του “Turf Moor” για να βάλει δύσκολα από το ξεκίνημα στον Ολυμπιακό.

Ο Πορτογάλος τεχνικός και οι ποδοσφαιριστές του έχουν προετοιμαστεί για αυτό το ενδεχόμενο. Ξέρουν πολύ καλά ότι πολύ σημαντικό ρόλο για την εξέλιξη του ματς θα παίξουν τα... πεπραγμένα του πρώτου 25λέπτου. Κατά πόσο θα είναι τελικά πιεστική (όσο ισχυρίζεται ότι θα είναι οι άνθρωποί της) η Μπέρνλι.

Κατά πόσο θα είναι επιθετική, όπως υποστήριξε ο Σον Ντάις. Και κυρίως αυτό που μετράει είναι ο τρόπος με τον οποίο θα αντιδράσουν οι “ερυθρόλευκοι”.

Οι αντεπιθέσεις είναι ένα στοιχείο από το οποίο περιμένει πράγματα ο Μαρτίνς, από τη στιγμή που αναγκαστικά οι γραμμές της Μπέρνλι θα είναι ψηλά.

Επίσης, έχει ρίξει πολλή δουλειά στο κομμάτι των στατικών φάσεων. Εκεί ο Ολυμπιακός τα πήγε περίφημα στο ματς του Φαλήρου. Η Μπέρνλι ωστόσο για κάποιον λόγο μεταμορφώνεται στην Αγγλία, οπότε εκεί έχει ρίξει πολύ μεγάλο βάρος ο Πορτογάλος τεχνικός.

Σε ό,τι έχει να κάνει με την ενδεκάδα, δεν αναμένονται εκπλήξεις. Ο Γιαννιώτης στα γκολπόστ, αμυντική τετράδα οι Ελαμπντελαουί, Μιράντα, Βούκοβιτς και Τσιμίκας, οι Μπουχαλάκης και Καμαρά στα χαφ, ο Φορτούνης πίσω από τον Γκερέρο και οι Λάζαρος – Ποντένσε στα “φτερά” αναμένεται να αποτελέσουν τις βασικές επιλογές του Μαρτίνς. sport24.gr