Τι «παίζει» με την τριπλή κάμερα στα νέα iPhones - ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Συμβαινει τώρα

Home Top Ad

Τρίτη 28 Αυγούστου 2018

Τι «παίζει» με την τριπλή κάμερα στα νέα iPhones

Τι «παίζει» με την τριπλή κάμερα στα νέα iPhonesΌσο περνούν οι μέρες τόσο πιο κοντά φτάνουμε στην παρουσίαση της νέας σειράς των iPhones. Προς το παρόν τίποτα δεν είναι γνωστό, ούτε καν η ημερομηνία που θα έρθουν στο… φως τα καινούρια μοντέλα της εταιρείας. Παρόλα αυτά, οι διαρροές είναι συνεχείς.

Ένα από τα βασικά θέματα συζήτησης γύρω από τις νέες συσκευές της Apple, έχει να κάνει με το εάν το ένα από τα τρία μοντέλα που φημολογείται ότι θα παρουσιαστούν, θα διαθέτει τριπλή κάμερα όπως το P20 Pro της Huawei. Αρκετοί αναλυτές εικάζουν ότι κάτι τέτοιο πράγματι θα συμβεί, ενώ άλλοι θεωρούν πως κάτι τέτοιο για το iPhone X Plus (περί ου ο λόγος) δεν θα έχει νόημα, εάν η εταιρεία δεν καταφέρει να ενσωματώσει τεχνολογία που θα χρησιμοποιούνται και οι τρεις κάμερες ταυτόχρονα για μια φωτογραφία.

Αυτό που θεωρείται δεδομένο ότι δεν θα αλλάξει εμφανισιακά είναι η χρήση του notch στη νέα σειρά, που παρουσίασε πρώτη ηApple και ακολούθησαν και άλλοι κατασκευαστές οι οποίοι χρησιμοποιούν λογισμικό Android. Παρά το γεγονός ότι η εταιρεία θέλει πάντα οι συσκευές της να ξεχωρίζουν, οι ειδικοί θεωρούν ότι το «νυχάκι» αυτό ήρθε για να μείνει.

Το μόνο σίγουρο είναι ένα: ότι για όσους αγοράσουν τα νέα iPhones, η Apple προσφέρει δωρεάν 200GB στο iCloud για δύο μήνες, προκειμένου αυτοί να αναβαθμίσουν τις συσκευές τους και να μεταφέρουν όλα τα απαραίτητα αρχεία τους στις νέες συσκευές χωρίς να… ταλαιπωρηθούν.

Το κακό για το ευρωπαϊκό κοινό είναι πως αυτή η είδηση αφορά μόνο τους χρήστες στις ΗΠΑ. Μάλιστα, για όσους χρησιμοποιούν το πρόγραμμα με τα 5GB δωρεάν στο iCloud και δεν πληρώνουν για κάποιο άλλο, θα δίνεται η δυνατότητα με επιπλέον χρέωση 2.99 δολάρια τον μήνα, να συνεχίσουν τη χρήση των 200GB στο iCloud.